Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Agentix cały czas dostępny na nokiahacking ekspert i ziomek
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Widać, że osoba posiada pewną wiedzę, lecz ma jeszcze duże braki. Dostał już z mojej ręki kilka minusów, za całkiem mylące posty. Musisz się czasem zastanawiać, czy to co piszesz jest prawdą.
gry.lcs.pl Mój blog o projektowaniu i tworzeniu gier.
Co prawda to prawda... Dwa bodajże (myślę że jeszcze około rok edukacji i takich wpadek nie będzie) JimmyBlack: nasz forumowy ekspert. Widać że się zna i zawsze jest pomocny. Choć czasem zdarza się, że dłuższą chwilę nie ma go na forum.
JimmyBlack to osoba znająca się na wielu rzeczach dotyczących GSM. Nie bez powodu ma status Expert
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs