Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Xperia X8: Zalety: Dużo ROMów Karty do 16GB Aparat przyzwoity jak na 3,2MP Waga nie przekracza 120g - więc czujemy że mamy telefon,nie ołów. Android Dotyk dobry Wady: Trochę mały ekran Gruby - dla mnie telefony od 11,9mm to grubasy Bateria C702 nie ocenię bo nigdy go nie widziałem
- brak funkcji autofokus, - brak spustu migawaki aparatu fotograficznego - mocno przekolorowana wydajność baterii
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
+zgrabny i mały +Android 2.3.6. (niby stary gb ale nie jest taki zły) +Obsługa kart pamięci do 32gb +wymienna klapka baterii
-Bateria jak w prawie każdym smartfonie (1300 mAh przy intensywnym użytkowaniu długo nie potrzyma)
Last edited by hubert123454 on 5 Jun 2013, o 11:48, edited 1 time in total.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"