![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Sztuczki via komputer |
Previous topic | Next topic Page 3 of 5 [ 62 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[NSS] Odczytywanie kodu zabezpieczającego (Security Code). |
---|
![]() |
21 Feb 2012, o 08:05 |
tomcio2406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem tak jak w jednym z poprzednich postów w pliku nie na pozycji 5= Proszę o pomoc. |
Last post |
![]() |
![]() |
22 Feb 2012, o 21:56 |
adig_01_01 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kurde, dzięki wielkie na nokii 5310xm działa na 100%, sprawdzone
![]() |
![]() |
![]() |
19 Mar 2012, o 22:59 |
olkak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam wyskakuje mi error w dolnym lewym rogu ,to znaczy że coś zrobiłam nie tak ,proszę o pomóc
|
![]() |
![]() |
5 Apr 2012, o 19:51 |
Rafras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, Panowie zrobilem read , ale progres zakonczyl sie na 33% i jest napisane ze plik zapisany tam gdzie powinien byc ale w folderze jest pusto. co moze byc nie tak?
![]() |
![]() |
![]() |
24 Apr 2012, o 20:31 |
zafek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.Mam ten sam problem co poprzednik. 33% i lipa nie zapisuje żadnego pliku. Proszę pomóżcie bo nie wiem jak odczytać ten kod zabezpieczający.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
29 Jun 2012, o 12:06 |
andrew-gt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uruchom program jako administrator bo pewnie masz Viste albo 7
|
![]() |
![]() |
13 Jul 2012, o 20:52 |
Pancjusz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, tak jak poprzednicy, tylko ja mam Error, nic nie ładuje ! Mam problem, mam telefon w sieci Play, na mojej karcie normalnie telefon się włącza, gdy odpalam telefon z karrty Taty (PLAY) lub Mamy (Orange) telefon prosi o kod zabezp. jak włącze telefon z samą baterią telefon też prosi o kod zabezpieczający
![]() |
![]() |
![]() |
9 Sep 2012, o 08:51 |
hathor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kurcze,zrobiłam wszystko tak jak jest napisane i ciągle wyskakuje mi błąd
![]() |
![]() |
![]() |
25 Oct 2012, o 22:36 |
lukexd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja dla odmiany nie mam sekcji zaczynającej się od 5=. Telefon nokia 5800
|
![]() |
![]() |
17 Dec 2012, o 10:35 |
tomb1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym sprawdzić jaki jest kod blokady Nokia 6300. Proszę o informację czy jest to możliwe. Zależy mi na możliwości wejścia do telefonu, bez zmiany kodu blokady, lub z możliwością ustawienia później takiego samego kodu. |
![]() |
![]() |
17 Dec 2012, o 11:43 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teoretycznie się da tylko po coś ta blokada była założona. I szpiegować kogoś i odczytywać dane z zabezpieczonego telefonu jest wysoce niegrzeczne
![]() |
![]() |
![]() |
17 Dec 2012, o 11:58 |
tomb1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chodzi o mój telefon, wydaje mi się że kod który założyłem nie spełnił swojej funkcji i mam wrażenie że mój tel. jest regularnie odwiedzany..
|
![]() |
![]() |
15 Jan 2013, o 02:51 |
ggarbi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam wszystkich. Dziękuję za bardzo ciekawe informacje, niestety ja do swojej "zapasowej" NOKII 6500 SLIDE są one chyba nieprzydatne, bo problem powstaje już w momencie próby nawiązania łączności z kompem przez PC SUITE (mam wersję 7.1.18... itd) - bez kodu zabezpieczającego, który chcę poznać, "odpalenie" NSS jest bezcelowe. Jest jakieś wyjście z tej sytuacji, czy tylko wizyta w serwisie i grubsza kasa do wyłożenia?
|
![]() |
![]() |
15 Jan 2013, o 21:16 |
tranel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam mam ten sam problem nie umie odczytac lock code z Noki E72, probowalem juz 5 programowi nic nawet ostani NSS Pro, nie umie tego zrobic albo ja go nie umie obslugiwac ;-(, moze ktos cos moze mi pomoc ? nie che flaszowac telefonu tylko odczytac code please !
|
![]() |
![]() |
1 Jul 2013, o 02:02 |
ZjemCiKlapki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kurde męczyłem się chyba z tydzień z moim złomem kombinowałem próbowałem i w końcu się udało
![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next Page 3 of 5 [ 62 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Sztuczki via komputer |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)