![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 10 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycja] Odpracuj ostrzeżenie |
---|
![]() |
28 Jan 2011, o 11:16 |
Leśny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proponuję zrobić możliwość odpracowania ostrzeżenia. Na przykład jedno ostrzeżenie = 1 poradnik czy coś w tym styl
Pozdrawiam, Leśny PS. Wiem, że znika po miesiącu, ale moim zdaniem to dobry pomysł. Przynajmniej przybędzie poradników ![]() |
Last edited by Leśny on 28 Jan 2011, o 11:19, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
28 Jan 2011, o 11:19 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jestem za a nawet przeciw
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
28 Jan 2011, o 11:22 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi też się podoba, ale pod warunkiem że te poradniki nie będą pisane na "odwal się". W sumie to można by było nie tylko pisać poradniki, ale też robić patche itd.
|
![]() |
![]() |
28 Jan 2011, o 11:25 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ogólnie trzeba by było zrobić coś dobrego dla forum, a admin czy mod potem ocenia to czy się przydało cofa warana.
[ Dodano: 28 sty 2011, o 10:25 ] Mogło by też być tak, że admin przydziela ci zadania i po wykonaniu go waran cofa. |
![]() |
![]() |
28 Jan 2011, o 12:41 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak już wielokrotnie powtarzałem, ja jestem otwarty na wszelkie formy odpracowywania warnów.
I userzy już różnie je odrabiali - jedni przez patche, drudzy przez wiele uploadów; a poradniki też się przydadzą. Przykładowe pomysły: propozycje-na-nowe-artykuly-i-tutoriale-vt928-15.htm#p3973 Wystarczy mnie poinformować o propozycji, co chce się zrobić dla dobra forum i gdy się zgodzę, droga wolna. ![]() |
![]() |
![]() |
28 Jan 2011, o 13:25 |
Leśny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na przyszłość niech maciek uważa. Jeszcze kłamie na PW mówiąc, że jesteś przeciw temu pomysłowi
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 28 stycznia 2011, o 12:03 ] ? Jakieś dowody, cytaty? [ Dodano: 28 sty 2011, o 12:08 ] ![]() [ Komentarz dodany przez: maciek: 28 stycznia 2011, o 12:16 ] nie powiedzialem tu ze pawelooss jest przeciw - powiedzialem ze bylo to omawiane -------------------------------_------------------------------- |
![]() |
![]() |
28 Jan 2011, o 13:27 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To niech się ekipa jeszcze raz TU wypowie, by było wszystko ostatecznie wyjaśnione.
Jeśli już odrabianie (bo nie uważam tego za zły pomysł), to może jakiś taryfikator chcecie opracować? 1 warn = 1 poradnik = 1 patch i 20 uploadów = 50 uploadów = 100 reuploadów? Taka moja propozycja. |
![]() |
![]() |
28 Jan 2011, o 17:24 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, za mocne to trochę.
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 28 stycznia 2011, o 19:56 ] Maciek nadal upiera się przy 100 uploadach i mi przez to miesza w postach. ![]() 1 warn = 30 uploadów (nieważne, czy to reupy, czy upy) = 1 własny patch graficzny S40 = 10 niekonieczne własnych patchów S60 = 1 duży poradnik (screeny) = 2 małe poradniki (screeny) To ode mnie, rozumie, że warn to kara, ale nie bądźmy tacy "surowi". ![]() Pozdrawiam adrian219 |
![]() |
![]() |
28 Jan 2011, o 17:44 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219, Z Twojej propozycji wynika, że warn będzie na porządku dziennym, a taki poradniczek, czy upload to zaledwie 30 minut roboty. Moim zdaniem każdy powinien odpokutować ten jeden miesiąc - przecież nikt nikomu nie odcina dostępu do forum, tylko "upomina" o przestrzeganiu regulaminu. W moim przypadku przemyślałem dwa warny, i jakoś jestem spokojniejszy
![]() Propozycja Pawła jest lepsza, bo to nie będzie 30 minut roboty, tylko trochę czasu to zajmie. Wtedy każdy przemyśli swoje lekkomyślne posty ![]() |
![]() |
![]() |
28 Jan 2011, o 17:50 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 10 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)