![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v3 |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 26 posts ] Go to page Previous 1, 2 Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Odzyskanie skasowanych SMS'ów |
---|
![]() |
6 Feb 2013, o 20:18 |
komudafeliks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to jest taki sam system jak w nokii 500?
|
Last post |
![]() |
![]() |
6 Feb 2013, o 20:38 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak w nokii 500 też jest belle.
|
![]() |
![]() |
7 Feb 2013, o 22:50 |
komudafeliks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bez odblokowania nie da rady ściągnąć tych smsów?
Jutro mój kolega przyjezdza z tym telefonem i prosił mnie o pomoc w odzyskaniu waznych dla niego danych Sam jestem w kropce czy sobie z tym poradzę ![]() |
![]() |
![]() |
8 Feb 2013, o 15:57 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli chodzi Ci o hak to tak bo bez niego nie dostaniesz się do folderów systemowych.
|
![]() |
![]() |
22 May 2013, o 10:55 |
tosia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej, czy ktoś wie czy z telefonu Nokia Lumia 610 można odzyskać skasowane sms-y ?? i jeżeli tak to w jaki sposób, bardzo proszę o pomoc gdyż jestem w tej kwestii totalnym laikiem. Wielkie dzięki !!!
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 21 maja 2013, o 13:24 ] Ten sposób przeznaczony jest dla telefonów z Symbianów. Na WP coś takiego nie zadziała. [ Dodano: 22 maja 2013, o 10:55 ] A czy jest jakikolwiek sposób na odzyskanie ich? |
![]() |
![]() |
22 May 2013, o 11:15 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak, oddanie telefonu do specjalistycznej firmy odzyskującej dane.
Ale nie sądzę że te SMSy były tak ważne żeby płacić za to nawet kilka tysięcy złotych. |
![]() |
![]() |
22 May 2013, o 22:38 |
tosia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no to faktycznie już się nie będzie opłacało. Szkoda. Ale z tego wynik taki że najbardziej "bezpiecznym " telefonem jest Nokia Lumia
![]() |
![]() |
![]() |
7 Nov 2015, o 08:57 |
rosol97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, jak odzyskac sms skasowany przed wczoraj z noki e52? Najprostszym sposobem ktos wytlumacz tak pokolei krok po kroku?
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 7 listopada 2015, o 08:08 ] Najpierw musisz złamać system: - a potem możesz próbować według 1 postu. |
![]() |
![]() |
7 Nov 2015, o 09:00 |
puszekkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po pierwsze: Nie ten dział.
Po drugie: Sam w domu i tak nie odzyskasz, musisz iść do firmy która się tym profesjonalnie zajmuje. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 7 listopada 2015, o 08:09 ] Co Ty piszesz? Przecież jest instrukcja w pierwszym poście. To może wypróbować, choć gwarancji nie ma. |
![]() |
![]() |
7 Nov 2015, o 09:12 |
rosol97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie da sie samemu?
|
![]() |
![]() |
7 Nov 2015, o 10:20 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rosol97, zrób tak jak pawelooss mówi. Najpierw złam system, a potem spróbuj zastosować się do poradnika z pierwszego postu tego tematu
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 26 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v3 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)