Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Odzyskanie straconego/skasowanego nie chcący SMS'a jest bardzo łatwo odzyskać, wystarczy zrobić to co poniżej...
Działa na rozblokowanych telefonach.
1. Otwieramy X-Plore. 2. Wchodzimy do: C:\Private\1000484b\Mail2 3. W folderze Mail2 są podfoldery: 00001001_S, 00100000_S.... 4. I tutaj są te wszystkie skasowane SMS'y, raczej będą w tym pierwszym folderze.
Czy możesz napisać mi jak to zrobić w noki n8 bo skasowałem ważne smsy i jak zmienić ustawienia by były one zapisywane w pamięci telefonu a nie na karcie bo możne z tam tond będzie je łatwiej odzyskać w przyszyci z góry dziękuje
Wszystko fajnie, ale może ktoś wytłumaczyć dlaczego w tych folderach na nokii 6120 mam 'bilingi' tzn. czasy rozmów nawet bardzo starych, a absolutnie żadnego smsa?
Mam nokię 6300 i miałam w katalogu pozycje zapisane wiadomości które uległy samoistnemu skasowaniu, czy ktoś wie jak je odzyskać?? PLISSSSSSSSSSS o pomoc bo były tam ważne wiadomości