![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 26 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Okrojone wersje Windows XP |
---|
![]() |
26 Aug 2009, o 14:36 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaka okrojoną wersję xpeka mieliście i która uważacie za najlepszą?? Ja na początku zrobiłem sobie swoja do własnych celów, potem zacząłem używać XP speed edition 2008 by saper1972 a teraz muszę przetestować MX 8.1 bo wychwalacie tak to na forum
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Aug 2009, o 14:53 |
michalsiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bardzo dobry był MX RGB, potem przesiadka na MX7 )straszny szajs, wywalało programy, gry, ciągłe zwiechy), teraz od kiedy pojawił się MX 8.1 i nie zamierzam zmieniać, po prostu bardzo stabilny.
|
![]() |
![]() |
26 Aug 2009, o 15:38 |
matej64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja pierwszy mialem mx rgb najlepszy jaki moze byc,
potem windowz od suchenza - w miare dobry pozniej mx 8.1 - 3 dni i sie posypal potem windowz 2009 lite - bardzo dobry ostatnio windows jg 2009 - najszybszy 32-bitowy xp-ek i od tygodnia mam spowrotem mx rgb |
![]() |
![]() |
26 Aug 2009, o 17:33 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
najlepszą modyfikacją jaką miałem jest 7up plus
|
![]() |
![]() |
27 Aug 2009, o 10:44 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja potrzebuje Najlżejszego XP, bo mam starego kompa w Windows XP HE Się strasznie tnie. Wymagania:
-Chodzenie po necie bez zacinek -Żeby chodziło leciutko Gadu-gadu -Żeby bez zacinek chodziły programu Phoenix i Jaf Co polecacie????? Pozdro |
![]() |
![]() |
27 Aug 2009, o 10:54 |
a jakie masz parametry, bo ten co robimy jest okrojony z podstawowych funkcji i ma zmniejszone wymagania więc może będzie Ci chodził bez przycinek
|
![]() |
![]() |
27 Aug 2009, o 11:00 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam komputer dość mocny, ale i tak potrzebuję jak najlżejszego windowsa. Jakieś pomysły?
![]() Ważne żeby działały gry i internet. Do zastosowań zwykłych używam Windows 7. ![]() |
![]() |
![]() |
27 Aug 2009, o 11:32 |
ja osobiście doradzam coś z serii malcolma lub Romualda z forum windowsmx
|
![]() |
![]() |
27 Aug 2009, o 12:00 |
adrianku, parametry słabe
![]() Procesor 700 mega herców Dysk 40 gb Karta graficzna jakaś srednia Płyta główna stara jakaś Mówię jakieś dobre kiedy były 8 lat temu(Wtedy był kupywany komputer ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
27 Aug 2009, o 12:02 |
michalsiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No i na Mx 8.1 spokojnie Ci starczą te Twoje parametry, procek uciągnie, jeszcze napisz jaki ram
|
![]() |
![]() |
27 Aug 2009, o 12:25 |
pozwolę sobie zalinkować http://forum.windowsmx.pl/microxp-pl-sp3-45mb-ram-250mb-hdd-t747.html jak się to nie podoba administracji to usuńcie ten link
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-08-27, 13:01 ] Spoko, ja nie jestem nieludzki, przecież tamta strona to nie konkurencja. ![]() |
![]() |
![]() |
27 Aug 2009, o 12:35 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianku, mam parę pytań
![]() Ile wasz system będzie potrzebował RAMu? Ja mam tylko 512MB i przy włączaniu kompa to u mnie koszmar (XP HE SP3). Czasem jest tak że sie zawiesi przy mozilli ![]() Moje parametry to AMD Athlon 64bit 3000+ @1809 RAM Kingston 512MB DDR 400 Płyta główna Gigabyte czy jakoś tak Karta Graficzna 6600GT w trybie SLi (2 karty) Mam pytanie... Czy twój system będzie śmigał dość szybko? I czy będę mógł instalować na nim gry tak jak na oryginale? Jaki system możecie mi zaproponować aby szybko i stabilnie śmigal na moim sprzęcie? |
![]() |
![]() |
27 Aug 2009, o 12:39 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian wrote: Procesor 700 mega herców Dysk 40 gb Karta graficzna jakaś srednia Płyta główna stara jakaś Na moim pierwszym kompie o podobnych parametrach (750Mhz, 20Gb) XP Prof. działał dość dobrze. |
![]() |
![]() |
27 Aug 2009, o 12:47 |
128Ram Jakby co
![]() To co polecacie? Pozdro |
![]() |
![]() |
27 Aug 2009, o 12:54 |
był testowany na virtual boxie na parametrach
proc 2,4GHz RAM 384mb grafika 64mb i działa komfortowo... |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 26 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)