![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 2 of 4 [ 55 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Opel Corsa B |
---|
![]() |
24 Oct 2011, o 20:33 |
EriX05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak już to Golf 3 polecam
![]() ![]() |
Last post |
![]() |
24 Oct 2011, o 20:36 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okropne te auto jest i w ogole Skoda:P A Golf 3?:>
|
![]() |
24 Oct 2011, o 20:36 |
Przemek.B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EriX05 wrote: Golf 3 A masz jakieś plusy tego samochodu ? ..Buda w nim gnije jak w uno .. wiem bo widziałem , jednak to jest plus -silnik jest nie do zajechania , golf 3 widze tylko na glebie i szerokiej stali ![]() |
![]() |
24 Oct 2011, o 20:39 |
Nozycoreki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citroen Saxo ?:D najlepsza wersja jest w vts 1.6 (118Km) przy masie ok 900 kg.
Ale zwyklego saxo za 3500 moze wylapiesz |
![]() |
24 Oct 2011, o 20:39 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W Audi miałem tylko 2 awarie przez które był stop na trasie:
1. Wywaliła przepona w reduktorze od gazu i wydmuchało płyn chłodniczy ze zbiornika. 2. Rozwalił się moduł z czujnikami temperatury i też był wyciek płynu chłodniczego. W Skodzie 2 razy siadła pompa paliwa, ale to przez jazdę na gazie, więc pompa siadła z nieużywalności. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
24 Oct 2011, o 20:42 |
Chyba zdecyduje się na Punto 1- większość ludzi to autko chwali
![]() ![]() http://otomoto.pl/fiat-punto-1-1i-super ... 55045.html |
![]() |
24 Oct 2011, o 20:44 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ostatnio jeździłem Ibizą kolegi, którą dorwał za 3k, dość zrywne i ekonomiczne. Corsa jest ok, ale zastanowiłbym się nad Astrą F. Cena dużo wyższa nie jest, a pudełko trochę większe
![]() Sam zbieram teraz na Astrę, tyle że G i coupe ![]() ![]() |
![]() |
24 Oct 2011, o 20:50 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przemek.B, z tego co słyszałem to w punciakach 1 wypada bardzo często podłoga
![]() [ Dodano: 24 października 2011, o 20:50 ] davvid wrote: Sam zbieram teraz na Astrę, tyle że G i coupe BERTONE!!! <3333333![]() ![]() Złotą Turbo z Z20LET, kupię sobię taką jak będzie mnie stać ![]() [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 24 października 2011, o 21:14 ] A phiiii, wogóle fwd ueueue.. |
![]() |
24 Oct 2011, o 20:51 |
Przemek.B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333, MĄDRE...
![]() ![]() |
![]() |
24 Oct 2011, o 20:53 |
I będę jak Flinston :
![]() A tak na marginesie: ![]() Muszę się z tym przespać ![]() |
![]() |
24 Oct 2011, o 20:54 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: BERTONE!!! <3333333 Złotą Turbo z Z20LET, kupię sobię taką jak będzie mnie stać Ty też? ![]() Punto, też są fajne, tylko troche zamulają. Idealne na pierwszy samochód. Nie wiem jak w 1, ale w 2 nic się nie psuje (przynajmniej w moim ![]() |
![]() |
24 Oct 2011, o 21:23 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przemek.B wrote: Jakieś dzieciak ci to powiedział i powtarzasz ![]() ![]() nemo333: Wiek: 15 Wracając do tematu obstawałbym jednak przy opinii ryby. Powinieneś ukierunkować się na auto od zaufanego sprzedawcy z pewną przeszłością; nie kierować się od razu modelem czy marką. Zrób sobie listę potencjalnych aut które mogłyby Cię interesować i tych ewentualnie szukaj. Wszyscy marzą o jakiś Astrach Bertone, Stilo Abarth czy innych VR6, GTI itp. Rzeczywistość okazuje się jednak brutalna. ![]() ![]() [ Dodano: 24 paź 2011, o 21:23 ] Dopiero obczaiłem tego punciaka, którego podlinkowałeś. Wygląda ładnie, ale takie zapały jakie ma aktualny właściciel zawsze mnie odstraszają. Ładnie wyglądają felgi błyszczące się jak psu jajca i wydech z kanalizacyjnej fi 50, mimo wszystko oczami wyobraźni widzę silnik rżnięty pod światłami przy każdym starcie, zużyte pierścienie itp. ![]() [ Komentarz dodany przez: adrian219: 27 października 2011, o 16:10 ] boczkens: Wiek: 17 xd |
Last edited by boczkens on 24 Oct 2011, o 21:26, edited 1 time in total. |
![]() |
24 Oct 2011, o 21:49 |
jacacity ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kumpel użytkuje corse B z silnikiem 1.0 jakieś 6 lat ,zjeździł polskę pionowo i poziomo, poza wymianą materiałów eksploacyjnych i płynów ustrojowych wymienił pompę paliwa i tłumik na "sportowy" ; samochód mało pali (nawet jak jest ciężki sandał) i ubezpieczenie jest niskie co myślę że kolega też bierze pod uwagę szczególnie jeśli wiek użytkownika poniżej 25 lat (chyba że na starych zarejestruje).
Zdecydowanie nie polecam samochodów francuskich (części drogie jak cholera w porównaniu z np.autami niemieckimi), jak również nie kupiłbym nic od fiata (oczywiście to jest tylko i wyłącznie moje zdanie). Wg. mnie do 4 tyś. to opel lub vw i na pewno nie "pszczółki" lub "igiełki" z allegro od dziadka lub "żony" . |
![]() |
24 Oct 2011, o 23:07 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GOLF 2.
Czołg, a nie samochód. Podstawowa wada - trzeba się naszukać dobrego egzemplarza. |
![]() |
24 Oct 2011, o 23:25 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja nadal obstaję przy Audi B4 i Felce II. Dwa najmniej awaryjne samochody jakie poznałem.
![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next Page 2 of 4 [ 55 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)