Mam nokie n95 i zainstalowaną opere mini v6.5 i problem jest taki że gdy wchodze w youtube klikam w film to jest napisane "wymagane połączenie z serwerem.Połączyć klikam tak łączy i wyskakuje "nie można nawiązać połączenia".A więc moje pytanie jest takie co zrobić żeby działało.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Cześć. Korzystasz z WLAN? Jak ja korzystałem, to musiałem w mojej C6 w ustawieniach zmienić w Real Playerze (bo Youtube odtwarza mi właśnie w nim) zmienić z intermetu na WLAN. Spróbuj może pomoże...
Witam teraz jest taki problem że wchodzę przez opere w jakiś filmik to pokazuje że ładuje i wyskakuje komunikat "nie można połączyć się z serwerem minął czas oczekiwania na połączenie się z serwerem" Moje pytanie jest takie jak to naprawić?