Witajcie. Poważnie zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu, ale w necie mało informacji o nim. Czy ktoś z Was miał z nim styczność? Jak z jakością rozmów, obudowa? Proszę o pomoc
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Ja ten telefon widziałam u kogoś. On taki dla młodzieży bardziej jest...za tą cenę to nokia asha 201 wydawał się być bardzo wytrzymały i ładnie wykonany. Idealny do pisania smsów ze względu na swoją klawiaturę oraz do słuchania muzyki. Jeśli chodzi o jakość rozmów to niestety nie wiem.
jakość rozmów jest dobra. wiem bo miałem:-Dpolecam,z smsami też nie ma problemu nawet jak masz większe palce. Dobrze dopasowania obudowa, nic nie trzeszczy,ekran mógłby być lepszy.
[ Komentarz dodany przez: IuDeX: 17 maja 2012, o 09:36 ] To nie dział co kupić, tylko opinie o Nokiach, a więc temat może być otwarty cały czas.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Mati91 otrzymał za ten post 10 punkty reputacji od 1 użytkowników: