![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 20 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Opinie Nokia e5 |
---|
![]() |
2 Aug 2012, o 13:14 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ramzes234 wrote: e5 ma 256 ram a to juz jest naprawde duzo jak na s60v3. ale nie za dużo ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Feb 2013, o 17:44 |
sonic353 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam pytanie czy Nokia e5 zrobi zdjęcie tekstu? Wiem że nie ma AF ale nie wiem jak to wygląda w praktyce
![]() Czy ewentualnie nokia e71 zrobi zdjęcie tekstu? Czy e5 za 250zł w całym komplecie od osoby prywatnej, to nie za tanio jak na ten telefon? (chodź co prawda obudowa do wymiany) |
![]() |
![]() |
2 Feb 2013, o 18:30 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
250 za E5 można dać, zdjęcia tekstu czasem wychodzą, jak potrzebuje robić zdjęcia z AF to używam soczewki która pomaga złapać ostrość.
|
![]() |
![]() |
2 Feb 2013, o 23:27 |
sonic353 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powiedzcie co myślicie o tych ofertach, bo pojawiła się kwestia e5 vs e52
e5 (jedyny mankament jak się wydaje że telefon został wyprodukowany na Węgrzech) http://allegro.pl/show_item.php?item=2996789923 e52 (ten jest za podejrzanie tani) http://allegro.pl/show_item.php?item=2997188824 Jak myślicie która z ofert jest korzystniejsza? Proszę o opinie, |
![]() |
![]() |
3 Feb 2013, o 00:10 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sonic353 wrote: jedyny mankament jak się wydaje że telefon został wyprodukowany na Węgrzech co to ma za znaczenie? Wykonanie jest takie samo w każdym przypadku ![]() ![]() sonic353 wrote: ten jest za podejrzanie tani Chyba podejrzanie drogi, tyle co jest licytacji to max Kup Teraz tyle mógłbym dać ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 20 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)