![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycja] Ostrzeżenia za niewpisywanie powdów zgłoszeń. |
---|
![]() |
25 Oct 2009, o 18:26 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witajcie...
Mam propozycje by Warnować tych którzy zgłaszają post ale nie wpisują powodu... Czasem ciężko jest się połapać "o co mu chodziło z tym zgłoszeniem" Jeżeli pomysł nie przejdzie to proszę o jakąś notkę lub wzmiankę w regulaminie o to że jak się zgłasza post na użytkownika to trzeba wpisać uzasadnienie. Bo uzasadnieniem nie jest taka treść "." |
Last edited by adamke on 25 Oct 2009, o 18:33, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
25 Oct 2009, o 18:32 |
_NeedSpeed_, wiem bo moja
![]() O to kilka przykładów zgłoszeń które wg. mnie kwalifikują się do warna... Quote: Użytkownik jojo87 zgłosił post użytkownika: pawelooss na Nokia Hacking. Powód zgłoszenia: . Quote: Użytkownik leo20 zgłosił post użytkownika: jojo87 na Nokia Hacking. Powód zgłoszenia: . Quote: Użytkownik jojo87 zgłosił post użytkownika: ptakuwrc na Nokia Hacking. Powód zgłoszenia: . Czy tak trudno wpisać wam powód? |
![]() |
25 Oct 2009, o 18:37 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dokładnie, jestem za.
W Regulaminie nie trzeba pisać, bo jest wyraźnie zaznaczone, że powód zgłoszenia jest obowiązkowo. Gdybyśmy mieli się domyślać, o co chodziło "autorowi wiersza", nie wprowadzalibyśmy pola opisu. |
![]() |
25 Oct 2009, o 18:38 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam wrote: O to kilka przykładów zgłoszeń które wg. mnie kwalifikują się do warna... Nie wiem co u licha jest grane ale zawsze, powtarzam, zawsze wpisywałem konkretny powód. Na pewno żadnych tylko i wyłącznych kropek nie podawałem w tym polu:!:Quote: Użytkownik jojo87 zgłosił post użytkownika: pawelooss na Nokia Hacking. Powód zgłoszenia: . Quote: Użytkownik jojo87 zgłosił post użytkownika: ptakuwrc na Nokia Hacking. Powód zgłoszenia: . |
Last edited by jojo87 on 25 Oct 2009, o 18:39, edited 1 time in total. |
![]() |
25 Oct 2009, o 18:38 |
Hmm więc coś z tym fantem trzeba zrobić... w końcu wszystkie zgłoszenia są właśnie takie jak w moim poprzednim poście a to troszkę utrudnia pracę
![]() pawelooss jeżeli jojo87 pisze zawsze zgłoszenia (powody) a one się nie wyświetlają to może coś z ustawieniami forum jest nie tak? |
Last edited by adamke on 25 Oct 2009, o 18:41, edited 3 times in total. |
![]() |
25 Oct 2009, o 18:39 |
Zaraz zrobię test z jojo87. Może się okazać, że powodu nie wysyła na mail.
[ Dodano: 2009-10-25, 17:42 ] Faktycznie nie wysyła na mail, ale w podglądzie na forum jest wszystko OK. Adam, wyłącz blokowanie reklam i pop-upów dla NH lub wchodź na: http://nokiahacking.pl/report.htm |
![]() |
25 Oct 2009, o 18:57 |
leo20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adam, jak zgłaszam jakiś post do moderatora/admina to zawsze wpisuje powód a że wam sie nie wyświetla to nie mój problem
|
![]() |
25 Oct 2009, o 18:59 |
leo20, spokojnie wyświetla nam się na naszej moderatorskiej podstronie forum, jedynie na mail nie przychodzi, już wyjaśnione.
![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|