![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 6233 |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[05.60] OsX Leopard by Falcon |
---|
![]() |
18 Sep 2010, o 11:42 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam przedstawiam wam spolszczonego patcha na nokie 6233 o nazwie:
OsX Leopard by Falcon Patch został spolszczony ze strony http://www.topnokia.ru Modyfikacja Podmienia: - Ikony na te w stylu OsX Leopard - Odtwarzacz , radio i tyktafon w stylu iTunes - Zegar Analogowy - Ekran Startowy i końcowy - Czcionka sonyskech - i inne drobiazgi Link: Niestety nie miałem okazji testować patcha ponieważ nie posiadam takiego modelu telefonu, osoby posiadające ten telefon proszę o test i screeny. |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Sep 2010, o 18:33 |
cacek11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Modyfikacja Podmienia: na Nokie 6288 jak ktoś zna lin to niech poda
- Ikony na te w stylu OsX Leopard - Odtwarzacz , radio i tyktafon w stylu iTunes - Zegar Analogowy - Ekran Startowy i końcowy - Czcionka sonyskech - i inne drobiazgi |
![]() |
![]() |
30 Sep 2010, o 18:52 |
Krzychu_Polowin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niestety ale nie mam takiej modyfikacji na nokie 6288 możesz sam ją stworzyć lub przeportować tę
|
![]() |
![]() |
13 Feb 2011, o 13:58 |
dar_kras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wgrałem do swojej 6233 owy patch i trzeba przyznać, że jest dość ciekawy
![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 13 lutego 2011, o 13:14 ] NokiaScreenDumper.. tak trudno poszukać. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 6233 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)