Najpierw musisz zhackować softa najlepiej Nortonem(znajdź sobie poradnik na forum), zainstalować ROMPatchera+(właściwie jest to element hacka, jeśli hakujesz Nortonem), potem wybrane patche z tej paczki wrzucić do katalogu C:\patches w swoim telefonie(zrób to programem X-Plore, systemowa przeglądarka plików nie ma dostępu do tego katalogu, potem wejść w rompatchera i aktywować te patche.
No cóż, co mogę o sobie powiedzieć, aktualnie chyba nic ciekawego, jak coś mi przyjdzie do głowy to dopiszę
Zawsze można zrobić hard reset, ale tak, wrzucenie patchy na kartę to lepsze wyjście. Tak odruchowo napisałem, że na c:, bo ja tak zawsze dziele sobie, że to co moje(zdjęcia, muzyka itp.) daję na kartę, a to co systemowe(aplikacje, patche) daję do pamięci komórki(no chyba, że na S40 i bardzo starych symbianach, tam wszystko na kartę, oprócz wbudowanych gier i aplikacji, bo miejsca nie ma). Ale jeśli chodzi o bezpieczeństwo telefonu, lepiej patche wrzucić na kartę.
No cóż, co mogę o sobie powiedzieć, aktualnie chyba nic ciekawego, jak coś mi przyjdzie do głowy to dopiszę