Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 1 of 1 [ 6 posts ]
Print view
Write comments Post new topic

Padł mi pendrive, który dostałem z ery, nie mam paragonu..

Post Padł mi pendrive, który dostałem z ery, nie mam paragonu.. 20 Mar 2011, o 00:08

Male - Friend  Posts/Topics1145/137  Reputation point 931 
Offline  Profile   
Windows XP Firefox
Jakiś rok temu nie pamiętam dokładnie kiedy wymieniłem punkty z era premia na pendrive
Code:
Please Login or Register, to see this Content
padł mi on gdzieś po 2tygodniach już nie pamiętam w jakich okolicznościach, teraz wygrzebałem go z szuflady i walczyłem z nim cały dzień stosowałem różne programy ale nic go nie wykrywa próbowałem nawet pod ubuntu, ale też go nie widzi... Nie mam żadnego potwierdzenia z datą otrzymania pendrive ani nic takiego, a chcę go oddać na jakąś gwarancję, czy jest jakiś salon Kingston w Polsce gdzie można to wysłać?? Jutro chyba zadzwonię do ERY i poproszę ich o przysłanie mi na maila jakiegoś potwierdzenia, jak myślicie mają takie dane sprzed roku, mogą mi jakoś pomóc??

Last post
Reply with quote 

Post Re: Padł mi pendrive, który dostałem z ery, nie mam paragonu.. 20 Mar 2011, o 02:18

Male - Friend  Posts/Topics631/42  Reputation point 430 
Offline  Profile 
Windows XP Firefox
Teraz, gdy taki pendrak kosztuje 30-40zł w sklepie to więcej stracisz nerwów i kasy na wysyłkę niż to warte. Przemyśl to ;)
Reply with quote 

Post Re: Padł mi pendrive, który dostałem z ery, nie mam paragonu.. 20 Mar 2011, o 06:48

Male - Troll  Posts/Topics120/16  Reputation point 92 
Offline  Profile   
Windows XP Chrome
Ja 4gb kingstona za 21 zl kupiłem.Szkoda nerwów.
Reply with quote 

Post Re: Padł mi pendrive, który dostałem z ery, nie mam paragonu.. 20 Mar 2011, o 16:59

Male - Friend  Posts/Topics768/110  Reputation point 758 
Offline  Profile   
Windows XP Opera
też tak miałem 2gb po 2 tyg i co niedziała :S
Reply with quote 

Post Re: Padł mi pendrive, który dostałem z ery, nie mam paragonu.. 20 Mar 2011, o 18:08

Male - Redaktor  Posts/Topics1184/276  Reputation point 668 
Offline  Profile   
Windows 7 Chrome
Spróbować iść z reklamacją można, a nóż widelec Ci wymienią ;) Nic nie stracisz.
Reply with quote 

Post Re: Padł mi pendrive, który dostałem z ery, nie mam paragonu.. 20 Mar 2011, o 18:13

Male - Troll  Posts/Topics120/16  Reputation point 92 
Offline  Profile   
Windows XP Chrome
To co ty człowieku z tymi pendrivami robisz?????Ja mam jednego 2gb juz ze 3-4 lata i działa znakomicie.

[ Komentarz dodany przez: IuDeX: 21 marca 2011, o 09:35 ]
Omg.

Reply with quote 

Write comments  Post new topic

Page 1 of 1 [ 6 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests