witam padła mi nokia i nie moge teraz wgrać oprogramowania na bead nie wiem co teraz mam zrobic w google szukam softu ale tez nie moge znaleść proszę o rade
swir07, po pierwsze źle piszesz NIE TEN DZIAŁ sciągnij sobie starszą wersję oprogramowania i zrób DOWNGRADE moze pomoze ale opisz bardziej co sie dzieje.
Nokia 6730c | 031.022 Hacked by by PNHT | Micro SD 512 MB | Orange Nokia 5230 | 51.0.002 Hacked | Micro SD 2GB
telefon jest oczywiście wyłączony ale jak podpinam kabel to pika i jak odpinam ale wyskakują następujące błędy
Checking path: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-78\ FILES SET FOR FLASHING: MCU Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-78\rm7830006.430.mcusw PPM Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-78\rm783006.43.ppm_b CNT Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-78\rm7830006.43.image_b APE Variant file: NONE Languages in ppm: English,German,French,Polish,Romanian,Hungarian Backing up CRT... Detected P-KEY: 9000C076 P-key nokia module version 01.02 Init usb communication... Reading IMEI... Failed! Aborting! Failed to backup CRT... Detected P-KEY: 9000C076 P-key nokia module version 01.02 Init usb communication... Searching for phone...Found Reading SW version...Error reading rap ver! Detected P-KEY: 9000C076 P-key nokia module version 01.02 Init usb communication... PRESS POWER ON NOW! Searching for phone...Found Error reading phone init data... Detected P-KEY: 9000C076 P-key nokia module version 01.02 Init usb communication... Searching for phone...Found Reading SW version...Error reading rap ver!
Spróboje przeinstalować i zobaczymy zaraz się odezwe
[ Dodano: 22 sty 2010, o 17:19 ] Mam wogole cale kłopoty pheonix sie nie chce teraz ani zainstalować ani naprawidc wiec robie fotrmata odezwe się jak bede po formacie i coś z tym pheonixem pokombinuje
dokładnie ale jeśli fenix nie wykrywa to możesz napierw odinstalować wszystko i pierw zainstalować fenixa a potem paczke z softe mi tak pomogło jak fenix nie wykrywał..
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.
Panowie Naprawiłem format czyni cuda kompa a juz dawno mu się należało formata walnąć do rzeczy przechodze jak mam wgrać oprogramowanie Windows 7 patcha ? bo własie jak go wgrywałem to mi telefon padł podajcie jakieś skazówki