Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Witam mam problem mój telefon to Nokia c2-01 Gdy wlanczam telefon wyskakuje Pamięc na wiadomosci nie gotowa ii tak ciągle co mam robić? przypominam iż miałem tam około 6 tysięcy esów ; /
stwoz kopie bezpieczenstwa i przywruc ustawienia fabryczne ale nie przywracaj wiadomosci a najlepiej je odznacz jak bd tworzyc telefon jak pc co jakis czas reinstal trzeba ja robie co 3miesiace jak duzo uzywam w 2700 a w c2-01 hm raz na rok robilem
Przecież nie zrobi teraz kopii, jak mu telefon ledwo zipie. I najlepiej w ogóle w tej sytuacji takowej nie robić, jeżeli niejako "format" ma mieć sens.
Nie trzeba było doprowadzać do takiego zaśmiecenia. Teraz albo ogarniesz dead flashing w Phoeniksie, albo serwis/komis to ogarnie...
zostaw telefon na noc i powinien sie wczytac... potem usuniesz. ja przy 2000 esow w 3120c usuwalem to z pol godziny, wczytywaly sie po czym usuwalem, w trakcie sie resetowala i tak w kolko