- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
jojo87 wrote:Na mojej Nokii 5800 XpressMusic działa.
jojo87 wrote:Gra najprawdopodobniej nie wymaga podpisywania ani łamania Symbiana.
Właśnie sęk w tym, że nie wiempawelooss wrote:Skoro przetestowałeś, to wiesz chyba, czy masz złamany system czy nie
jojo87 wrote:Właśnie sęk w tym, że nie wiem
jojo87 wrote:Ja jedynie zmieniłem Product Code i zaktualizowałem soft.
Jestem początkującym Symbianowcem i chyba to jest normalne, że w związku z tym mogę nie wiedzieć wszystkiego związanego z Symbianem a tym bardziej mnie to nie interesowało gdyż póki co nie miałem potrzeby sprawdzać i ewentualnie łamać Symbiana. Jeśli nie rozumiesz czegoś tak oczywistego jak to, że początkujący w pewnych sprawach może nie wiedzieć wszystkiego związanego z nimi, to sory, ale jesteś dla mnie "pustakiem"...
Dorwałem X-plore w wersji 1.31, zmieniłem w ustawieniach język na polski i włączeniu wyświetlanie pliów: ukrytych, napędów ROM, napędów RAM i plików systemowych. Teraz w aplikacji widzę dyski: C:, D:, E: i Z:. Czyli wychodziłoby na to, że mam złamanego Symbiana.pawelooss wrote:Prosty sposób - sprawdź, czy w X-plore (po zmianie w opcjach, by odczytywał katalogi systemowe) widzisz dysk Z:.
W związku z powyższym, czyżby Twoja wiedza okazała się po części błędna...?pawelooss wrote:Flashowanie Symbianów S60v3 czyści cały system, w tym też shackowanie.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests