Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
Nie mogę pobierać z tego RS!! Dałem download a tam jakiś Error Ma ktoś Phoenixa? Proszę o link na serwerze bez limitu . System to XP SP3. PS: Dowiedziałem się, że ten z RS i tam ma wirusa Dzięki wam za pomoc, spróbuję zainstalować i wgrać patcha...
Last edited by Peter950 on 20 Jul 2009, o 12:12, edited 1 time in total.
Rezygnuję z tego wszystkiego. Program chciał uzyskać dostęp do sieci (root) podczas instalowania, wolę nie ryzykować z tym wszystkim jeszcze rozwalę system
Peter950, nie rozwalisz, dużo osób używa i nic się nie dzieje, poza tym to oryginalny program serwisowy Nokii, a oni by chyba swoich serwisów nie rozwalali.
Hmm... Przerwałem instalację bo FireWall blokował program, ale go nie odblokowałem. Potem zaczęły padać procesy takie jak "explorer.exe" i jeszcze taki na F . Po restarcie OK ale nie da się tego wywalić (odinstalować)
Całkiem wyczyściłem rejestr i i tak kompa muli Ale które pliki usunąć? Tych folderów z Phoenixa tam jest kilka... I nie wiem czy to na pewno te z Phoenixa...
pawelooss, dzięki za uratowanie systemu Na pewno się w to pobawię jakiś... dzień przed formatem systemu, jak mi już będzie obojętne wszystko Pozdro! Temat do zamknięcia.