![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Kącik Eksperta » Programowanie » Reverse Engineering |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Phoenix Phone Browser API lub inny dostęp do pamięci. |
---|
![]() |
2 Sep 2009, o 17:06 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam!
Zaciekawił mnie post: phoenix-oczyszczanie-pamieci-telefonu-oraz-zmiana-content-vt1357.htm#13630 Chciałem więc poszukać tego programu. Znalazłem, zainstalowałem (w Viście tryb zgodności z XP). W Moim komputerze pokazały się 2 ikonki: Phoenix Phone Browser i Phoenix Phone Browser (FMAN), ale nic z tego - nie można się połączyć z telefonem, gdyż wyskakują nieokreślone błędy. W opcjach Phoeniksa 2009.20 nie widzę zaś opcji Product / Phone browser (być może jest tylko w Internalu). Jeśli ktoś wie, jak zmusić Phoniksa 2009.20 do odczytywania i zapisywania pamięci telefonu w C:/, to proszę o podzielenie się tą wiadomością. ![]() Pozdrawiam, pawelooss [ Dodano: 2009-09-02, 17:14 ] Tu jest sposób, ale tylko na 2008.4.7. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Sep 2009, o 19:39 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, a nie masz linków do tych programów ale nie torrent??
|
![]() |
![]() |
2 Sep 2009, o 19:50 |
Filip, to po prostu stara wersja Phoeniksa, patchowana wersja też powinna działać, była na socjum.
|
![]() |
![]() |
12 Sep 2009, o 13:24 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
14 Sep 2011, o 23:22 |
Cóż to za screen? Czyżby na Internal 2009 działało?
![]() ![]() [ Dodano: 2009-10-29, 21:08 ] Nie działa. ![]() [ Dodano: 14 wrz 2011, o 23:21 ] Wykopałem to ze Spełnionych Poszukiwań, bo tam tak bez sensu leży, a tu lepszy dział od tego typu spraw. ![]() Filip wrote: Zaraz screeny i tut ![]() Noo, przydałby się. ![]() ![]() [ Dodano: 14 wrz 2011, o 23:22 ] pawelooss wrote: [ Dodano: 2009-10-29, 21:08 ] pawelooss wrote: [ Dodano: 14 wrz 2011, o 23:21 ] Ojej, ten temacik nawet czasy Przema pamięta. ![]() |
![]() |
![]() |
26 Oct 2011, o 17:40 |
No i jak? Odpalił ktoś to jeszcze na jakiejś nowszej wersji niż 2007?
Bo Wietnamczycy coś takiego kombinują: A poniżej instalka. Gdyby wyskoczył jakiś błąd (jak mi), to trzeba to ręcznie rozpakować jako archiwum, wrzucić do katalogu Finiksa oraz odpalić CMD-ka jako Administrator. Kto się podejmie??? ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Kącik Eksperta » Programowanie » Reverse Engineering |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)