janusz0659 wrote:ewentualnie był bym wdzięczny za podpowiedzi, jak stuningować tel(jakim programem, i oczywiście jak )
janusz0659 wrote:no i przepraszam za sugestje, ale uprościć mogło by zmiana tematu z "[S40] Modyfikacje softu » Wgrywanie zmodyfikowanego PPM-a przez Phoeniksa" na poprostu "patchowanie zmodyfikowanego PPM-a(patha) przez phoenixa"
janusz0659 wrote:tak ze jeszcze raz dięki za wszelką pomoc co więcej jeśli byś był z okolic wawy to postawił bym realne piwko za wszelką pomoc![]()
janusz0659 wrote:to już wiem czemu jakiś czas temu wogule wibraci nie miałem![]()
ale jak się bawiłe, to wiem, ze coś przestawiłem, i radio mi lepiej grałoa po ponownym flashu znów niemrawo ściąga
![]()
szkoda...![]()
dzięki za info
ewentualnie był bym wdzięczny za podpowiedzi, jak stuningować tel(jakim programem, i oczywiście jak )
pozdro dla wszystkich
zuba wrote:janusz0659 wrote:to już wiem czemu jakiś czas temu wogule wibraci nie miałem![]()
ale jak się bawiłe, to wiem, ze coś przestawiłem, i radio mi lepiej grałoa po ponownym flashu znów niemrawo ściąga
![]()
szkoda...![]()
dzięki za info
ewentualnie był bym wdzięczny za podpowiedzi, jak stuningować tel(jakim programem, i oczywiście jak )
pozdro dla wszystkich
mialem to samo . tez sie pobawilem z tymi wibracjami w opcji tuning a potem ich nie bylo![]()
lepiej zostaw tel taki jaki masz bo mozesz sobie narobic problemow
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest