Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Nokia 6210 -> Nokia 6310i ->Nokia 3100 -> Nokia 6020 -> Nokia 3110c -> Nokia N93 -> Nokia N73 -> Nokia 5130 XM -> Nokia 5530 XM^^->Sony Ericsson X8-> HTC Desire HD-> Sony Xperia S -> Nokia Lumia 625
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Nie widziałem meczu, bo mnie nie było w domu, ale śledziłem relację live tekstową.... Było dobrze, skończyło się fatalnie... Gratulacje dla kibiców Lecha.
W Zabrzu promocja na drukarki bo już drukują jak leci
Nokia 6210 -> Nokia 6310i ->Nokia 3100 -> Nokia 6020 -> Nokia 3110c -> Nokia N93 -> Nokia N73 -> Nokia 5130 XM -> Nokia 5530 XM^^->Sony Ericsson X8-> HTC Desire HD-> Sony Xperia S -> Nokia Lumia 625
Legii zawsze drukują! To jak raz na 10 lat sędzia przychyli się na korzyść Górnika to się nic nie stanie. Po za tym je*** Wisłę Kraków
Widzisz Mati wychodzi kto ma jaki charakter jesteś jak dzieciak z gimnazjum którego przez jedno zdanie da się wyprowadzić z równowagi.Nie zaprzeczysz że Górnik nie powinien dostać tych 3pkt. Doskonale wiesz że za Legią nigdy nie byłem wręcz że jej nienawidzę więc twój argument jest zerowy.Mogę wysnuć tezę Nawałka na trybunach to jego klub musi wygrać, w końcu my nikogo złego nie mogliśmy wziąć na to stanowisko...
Macie rację, ale co z tego? 3pkt to 3pkt... zresztą czym się tu podniecać? Polska liga jest tak słaba, że w du*** szczypie... Zresztą było to widać w Pucharze Polski, wczoraj w LE.... Legia była lepsza? Przegrała 0:2, to gdzie była lepsza?
2miejsce Górnik ma? Ma. Reszta mnie nie interesuje... Wisła dostała, Lech dostanie, Śląsk dostanie i Legia wygra. tak widzę to kolejkę...
Aaaa wracając jeszcze do drukowania? Niedawne derby Barcelona vs Real... Sędzia nie podyktował 2 karnych dla Realu, nie dał czerwieni Ramosowi.... To nie był druk?
Co z tego że są 3 punkty.... Jak Polska liga jest słaba to po co wgl się interesujesz się "jakimś słabym Górnikiem"...
piłka kopana to gra błędów (sędziego tez) i na tym polega też jej urok . Pamiętają słynną 'reke Boga' Maradony? Albo stosunkowo mniej odległą historię z ręką Henrego, dzięki której piłka nie wyszła na aut bramkowy, a chwilę później padla bramka pozbawiając bodajże Irlandczykow wyjazdu na Mś w rpa? tam też chcieli wieszać sędziego
mimo wszystko na dziś dzień jestem przeciwny wprowadzeniu powtórek dla arbitrów.