![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Hobby |
Previous topic | Next topic Page 2 of 5 [ 67 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Play Station Portable - kilka pytań |
---|
![]() |
27 Apr 2010, o 10:26 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219, chyba, że pomyśle przyszłościowo i kupię te PSP 3000 skoro da się odblokować nietrwale już.
|
Last post |
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 10:30 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filip, i dobrze myślisz
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 11:36 |
adrian219, a funkcjami dużo się rożni odm trwałej?? Dam rade sam to zrobić?? Potrzebny do tego komp??
Używane gry kupi za 20-30 zł, jedna na miesiąc mi starczy a nawet na dłużej jak będzie spoko. |
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 12:05 |
Filip, tak, jeśli łapiesz tuning Nokii to sobie i z przeróbką poradzisz
![]() Ja kupuję gry na giełdzie komputerowej u mnie w Warszawie za jakieś grosze, używane, a potem sobie je wymieniam + dopłata ok. 10-30zł. Naprawdę dobra rzecz ![]() ![]() Jeśli masz możliwość to kupuj PSP 300x, ta wersja ma większy wyświetlacz, więcej kolorów, wygodną ładowarkę, a także wbudowany mikrofon dzięki czemu przez Wi-Fi możesz rozmawiać przez Skype ![]() Teraz tylko dawaj nam linki auckji, które PSP cię interesują, a ja ci wszystko powiem w miarę szybkim czasie ( Wolne mam teraz dużo - egzaminy gimnazjaliści piszą ), czy da się przerobić, w jakim stylu ( trwale, czy nietrwale ) itp. Pozdrawiam adrian219 |
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 12:13 |
tak za miesiąc bd kupować
|
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 12:18 |
Filip, to akurat jeszcze lepiej, bo blisko wakacji
![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 12:35 |
szczepan2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I lepsza oczywiście jest trwała, bardziej kompatybilna z programami i pluginami, z nietrwałą jest dużo problemów. Odpalanie nietrwałej przeróbki przez Chickena jest to jak trudna ruletka w Lotto - potrafi się nawet trafić za setnym razem, po godzinie, dwóch. Na PsPoland mnie znajdziesz na PW, ten sam nick a jestem tam od dwóch lat. Pytaj śmiało. Na przerobionym można odpalać gry i programy homebrew i popisywać się przed kolegami. Ja mam homebrewy takie: TibiaPSP 0.31, CSPSP 1.6, Irshell, emulator nes (nie pamiętam nazwy a nie chce mi się odpalać moje PSP 1004 z firmware 5.00m33-6),Windows 3.11 (dosboxem) i inne. Ogólnie PSP to fajna sprawa.
Miłego zakupu. P.S. Mi łatwiejszy jest tuning PSP po na Nokii już sobie przez tego phoenixa wibrę w javie rozwaliłem, i reinstall softu oczywiście. |
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 12:36 |
szczepan2, a MHUSpeed?
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 12:38 |
szczepan2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ehh... A to nie soft odpalany przez ChickHen'a?
|
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 13:02 |
szczepan2, nie,to jest taki zastępstwa chicken'a. Można na nim uruchomić GEN'a i jest lepszy jeśli chodzi o szybkość włączania, w tej sprawie jest niezawodny, rzadko się zdarza, żeby trzeba było wykonywać więcej niż 3-5 próby
![]() Link do pspoland.pl: Pozdrawiam adrian219 |
![]() |
![]() |
26 May 2010, o 17:53 |
![]() |
![]() |
26 May 2010, o 19:27 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panowie, pozwólcie, że podczepię się do tematu
![]() Nie wiecie czemu nie mogę połączyć się z netem przez wifi? Normalnie, wszystko wykrywa, tylko w pozycji Security mam 'Not Supported'. Nie wiecie co może być nie tak ![]() [ Dodano: 26 maja 2010, o 19:27 ] Dodam że mam przerobioną wersję 2004 (ale to najprawdopodobniej nie ma jakiegokolwiek znaczenia ![]() |
![]() |
![]() |
26 May 2010, o 19:38 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tej pierwszej raczej już nie kupisz
![]() |
![]() |
![]() |
26 May 2010, o 20:27 |
kamil_amil, niestety
![]() [ Dodano: 26 maja 2010, o 20:27 ] Znaczy teraz już pierwsze. I fajne gry dodane (w killzone grałem na PS2 a drugie to podobne ![]() |
![]() |
![]() |
26 May 2010, o 20:44 |
davvid, nie wpisałeś kodu np. WEP lub jakieś inny błąd związany z zabezpieczeniem, powiedź coś więcej
![]() Pozdrawiam adrian219 [ Dodano: 26 maja 2010, o 20:44 ] Filip bierz to drugie jak możesz ![]() Pozdro |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next Page 2 of 5 [ 67 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Hobby |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)