![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 10 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[E75] PlayGG pobiera kase z konta |
---|
![]() |
13 Oct 2011, o 18:14 |
Pan Waldek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witajcie.
Nowy (jak dla mnie) telefon i nowe problemy. Korzystałem z GG Air, gdzie gg było free, ale przeniosłem numer do Play w związku z kończeniem działalności GG Air. Z gg nic nie ruszałem, jak sobie je kiedyś w gg air ściągnęłem, tak i odpalaliłem majac juz play'a. Przedtem pobrałem ustawienia neta i mms, tzn przyszedł sms, ja tylko kliknęłem, żeby zapisało. Podczas włączania się gg prosi mnie o wybór pkt. dostępu, więc wybrałem "INTERNET". Popisałem trochę, wyłączyłem gg i sprawdziłem konto, a tam uciekła mi kasa ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
13 Oct 2011, o 18:23 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czegoś ja tu nie rozumiem.
Pan Waldek wrote: Korzystałem z GG Air, gdzie gg było free, ale przeniosłem numer do Play w związku z kończeniem działalności GG Air. Z gg nic nie ruszałem, jak sobie je kiedyś w gg air ściągnęłem, tak i odpalaliłem majac juz play'a. To w końcu z jakiego gg korzystasz? GG od Playa, GG air? |
![]() |
![]() |
13 Oct 2011, o 18:54 |
Jak miałem jeszcze z sieci gg air, to podczas włączania gg pojawiało się logo gg air, a teraz przy włączaniu z play, mam tylko słoneczko gg.
Po wysłaniu sms playgg dostaje z linka do pobrania, wchodze i wyskakuje :" Produkt jest niedostepny na twój model telefonu lub został wycofany z oferty". Wychodzi na to, że odpalam gg z gg air na play'u, ale skąd mam pobrac na play, jeśli wg play'a nie ma na ten model aplikacji? |
![]() |
![]() |
13 Oct 2011, o 18:59 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poszukaj jakiegoś normalnego gg na javie i kup sobie pakiet internetowy.
![]() |
![]() |
![]() |
13 Oct 2011, o 19:05 |
Pobrałem stąd isntalkę:
http://www.przeklej.pl/plik/playgg-jar-0008rq9v840i jednak po włączeniu staje uruchamianie na 8% i wyskakuje "Błąd połączenia z internetem. Gadu-Gadu zostanie zamknięte. [ Dodano: 13 paź 2011, o 19:01 ] zibi305, za drogo to mi wyjdzie, skoro play oferuje gg bez opłat za pakiet danych, to czemu mam za nie płacić? [ Dodano: 13 paź 2011, o 19:05 ] Ciągle chodzi mi o wersje w java, ponieważ na symbiana pewnie tak jak i przy gg air sama się niespodziewanie wyłącza |
![]() |
![]() |
13 Oct 2011, o 20:25 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pan Waldek wrote: skoro play oferuje gg bez opłat za pakiet danych, to czemu mam za nie płacić? No ale mimo wszystko musisz mieć to brandowane PlayGG, a nie dowolne. Pan Waldek wrote: Po wysłaniu sms playgg dostaje z linka do pobrania, wchodze i wyskakuje :" Produkt jest niedostepny na twój model telefonu lub został wycofany z oferty". To nie wiem, co robić... Może poszukasz gdzieś w necie wyciągniętej instalki tej aplikacji. |
![]() |
![]() |
13 Oct 2011, o 21:02 |
Pobierałem, link podałem wyżej, ale wyskakuje błąd.
[ Dodano: 13 paź 2011, o 21:02 ] Znalazłem jakąś nowszą wersję, nawet jest taka jakby to powiedzieć.. w kolorach play'a. Bez względu jaki pkt dostępu wybieram, po pokazaniu się gg i jak juz ma ładować liste gg, pokazuje mi w gg komunikat: "aby się połączyć użyj polączenia internet". |
![]() |
![]() |
13 Oct 2011, o 21:13 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w play trzeba kupić pakiet 25mb za 5zł. To ta opłata, o której mówiłeś.
|
![]() |
![]() |
14 Oct 2011, o 07:14 |
Quote: Transmisja danych w ramach aplikacji PlayGG jest bezpłatna! Po tym okresie płatnośc wynosi 2,46 zł co 7 dni lub 4,92 zł co 30 dni - wybór częstotliwości zależy od Ciebie Cytat z www Play. Ktoś z was korzysta z gg w Play? [ Dodano: 14 paź 2011, o 07:14 ] IuDeX, Widze, że masz telefon z Androiem. Na androidzie właśnie pobiera jeszcze za transmisję danych,ale już w zwykłych nie. |
![]() |
![]() |
17 Oct 2011, o 11:19 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pan Waldek wrote: Na androidzie właśnie pobiera jeszcze za transmisję danych,ale już w zwykłych nie. Jeżeli masz włączone aktualizacje programów, poczty, to oczywiście . ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 10 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)