Witam potrzebuje pliku PPU do edycji konfiguracji PPU w Nokii 302 Rm813 S40v6 ponieważ chciał bym skorzystać z opcji minimalizacji aplikacji . Mógł by ktoś zapodać link do odpowiedniego pliku? i z jakiej wersji phoenix'a mógł bym skorzystać? mogę prosić tez o link do odpowiedniego phoenix'a? Z góry dzięki
Muszę Cię zmartwić bo phoenix nie obsługuje jak na razie RM-813. Miałem podobny problem w Nokii Asha 201...
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Mati91 otrzymał za ten post 1 punkty reputacji od 1 użytkowników:
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Wiem ze tutaj nie powinienem pisac ale po sprawdzeniu kodem *#0000# mam Soft w wersji 14.26 i gdy chce skorzystac a aktualizacji wyswietla ze mam najnowszy . to jakim cudem jest 14.53 ?
Nokia Asha jest za świeża na rynku do tego typu zabaw, pozostaje nam czekać na Rosjan W NaviFirm jest już 14.53