Witam! Wczoraj zaktualizowałem soft do wersji 7.21. Występuje teraz problem z aplikacjami. Po aktualizacji gdy wszedłem do folderu z grami, wszystkie miały ikonę z czerwonym krzyżykiem. Próba uruchomienia kończyła się komunikatem: "Aplikacja nieprawidłowa. Usunąć?". Próbowałem więc wgrać świeżą instalkę z komputera, niestety wgrana dowolna aplikacja zwraca ten sam błąd. Da się to jakoś naprawić, czy wszystko przepadło?
Miałem kiedyś ten sam problem i tą samą nokie. ściągnij jakąś inną gre lub aplikację i sprubuj ją uruchomic, jeżeli nie zadziała to pozostanie wgranie od nowa softa. Mi pomogło.
Jeżeli pomogłem lub podoba ci się mój download daj
Dzięki za odpowiedź. Softa wgrywałem już kilka razy i nic... Może trzeba by spróbować z innym Product Code? Wczoraj pobrałem grę i działa, jeszcze spróbuje pobrać kilka. Ale zależało by mi na tych z komputera żeby działały...
A te gry na kompie są spakowane? Czasami pliki .jar jakoś "sam się psuje". Miałem tak z 2 razy. Ściągnij grę taką samą jaką masz na kompie, a która na tel ci nie działa. Jeśli ona zadziała to będziesz musiał od nowa wszystkie ściągać. Dlatego ja na kompie nie przechowuje gier i aplikacji na fona.
Jeżeli pomogłem lub podoba ci się mój download daj
Hm... Czy możliwe jest żeby około 100 gier na kompie nagle się zepsuło? I to zaraz po aktualizacji softu na telefonie? Wcześniej działały bez problemu...
Tak to jest mam ten telefon i tak to jest. Zauważyłem, że dzieje się to z plikami często w dwóch wypadkach: gdy jest to plik *.jad bądź gdy pobieramy z komy. Dogranie odpowiednich certyfikatów powinno załatwić sprawę. Nie podaję linku,gdyż nie mam pojęcia jakie są to certyfikaty. Ja uważam,że jest to gra nie warta świeczki,więc wole se pobrać z kompa i grać bez problemów.
Jeśli pomogłem daj + Moje telefony: SGH X200 Tuning Nokia 6300 Hacking:)