Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Copy.com, czyli (nie tylko) mój reflink daje Ci dodatkowe 5 GB przestrzeni na dane w chmurze. 10 GB na start to chyba dobra oferta. https://copy.com?r=TnISVv
[ Komentarz dodany przez: hoppek: 22 stycznia 2020, o 22:46 ] Kurde faja, czerwony najszybszy
hoppek, wziąłem czerwony mając nadzieję, że będzie dłużej działał szybko
Last edited by notonlypierogi on 1 Feb 2020, o 23:36, edited 1 time in total.
Siemens C75> Nokia 3100> Nokia 6021>Nokia 3100> Nokia 6020> Nokia 6300> Nokia 6220c> Nokia 500> Nokia N8> Nokia Lumia 520> Microsoft Lumia 640> Huawei P9 Lite> Huawei P10 Lite> OnePlus 6
Powiedziałbym, że w końcu jakieś normalne i sensowne auto, ale wziąłeś najgorszy silnik jako się dało Nie dość że ekokibel olejożłop, to jeszcze najsłabszy jaki był w tym dość ciężkim i dużym aucie... Manual chociaż? Czy wkopałeś się jeszcze w Easytronica, czyli manual z automatycznym sprzęgłem i sterowaniem?
nemo333, ja go nie kupiłem aby się nim ścigać. Ten silnik w zupełności wystarczy na moje potrzeby. Skrzynia manualna. Auto ma 144 tyś przebiegu i do jego końca było serwisowane przez serwis Opla. WAŻNE że mieści się w garażu i nie stoi pod chmurką.
Super, tylko że ten silnik nie jedzie, a przy ciężkim i dużym aucie pali jak smok nawet przy spokojnej jeździe. Ale jak tam chcesz, nie będę przekonywał, sam zobaczysz że poniżej 8-10 litrów spalania to nie zejdziesz