2.0 jak na pierwsze auto to chyba dla mnie za duzo, zwłaszcza, że lubie wcisnąć pedał gazu ;p
[ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 23 maja 2012, o 17:39 ] 90KM na takie gabaryty to bym powiedział że nie jest bardzo dużo.
[ Komentarz dodany przez: ZiomalMarcin: 23 maja 2012, o 23:31 ] Co Ty. To jest mułowate auto (ale przyjemnie nim się jeździ i jest wygodne w środku). Żeby wycisnąć moc z niego musisz mu dać ostro po garach, powyżej 60km/h na drugim biegu dopiero budzi się w nim demon. Ale co najważniejsze: blacha - ocynk, silnik o małej mocy w porównaniu do takiej pojemności silnika daje jego ogromną wytrzymałość. U mnie w silniku nic nie było wymieniane, przez te kilka lat jak go mam. Jedynie poszedł raz wtrysk (pomimo tego wciąż jeździł, jednak rozrusznik musiał go budzić gdzieś z 10 - 15 sekund), guma ochronna na przekładni kierowniczej przez co dziwnie coś strzelało przy skręcaniu i zbiornik płynu chłodzącego dostał dziurę (wymieniłem na ten z B3 - zamiast na 3 wkrętach jak oryginał, jest na 2 i trzyma ). Jak chcesz się czegoś więcej dowiedzieć - wal na PW.