"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
2 z 3 pomieszczeń, które wraz z moją narzeczoną postanowiliśmy odnowić są już gotowe. Kuchnia oraz przedpokój Wszystko wykonałem sam, więc proszę o wyrozumiałość (bo malarzem, ani tapeciarzem nie jestem, hehe )
Kuchnia:
Przedpokój (malowany 2 tygodnie temu, bez umeblowania, na które czekam, aż łaskawie Bodzio mi przywiezie )
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
- Przegub zewnętrzny i wewnętrzny, - Gumy tylne wahaczy przednich, - uszczelniacz wału od strony rozrządu
Co najlepsze jak widać na załączonym foto mam dwa uszczelniacze ponieważ pan w hurtowni nie wiedział jak dokładnie taki uszczelniacz wygląda ale na szczęście nie są one drogie tylko 10zł/szt.
150zł, chyba się opłacało, komplet akcesoriów plus trzymacz i ładowarka do samochodu. Po piasku pod ekranem przypuszczam że obudowa zmieniana, ba, na pewno zmieniana bo klawisze jak nowe, ale wygląda na ori i do tego nawet spasowanie nie najgorsze.
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8
Dziś dzień ojca patrzcie co kupiłem Limitowana seria, że na kuflu pisze jeszcze Super Tata