![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Humor |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 33 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Pochwal się.... swoją szkołą! |
---|
![]() |
27 Sep 2009, o 09:19 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja ma 3
![]() co do palenia to u mnie idzie się na druga str ulicy i sie jara |
Last post |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 10:30 |
nBlack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...
U mnie w szkole jest lajt i flo, flo i lajt - yo, ajj ![]() ogolnie na lekcjach wystarczy siedzieć i nawet nie trzeba notować jak sie nie chce na przerwach zeby zajarać idzie się na palarnie, chyba, ze nauczyciel/ka tez pali wiec jak sie ladnie poprosi mozna w klasie do okna podejsc ;p na przerwach leci muza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + dużo wiary (fajnych dziewczyn) + mało zadym + wporządku nauczyciele + bufet + przerwa 30 minutowa ![]() + można jarać ![]() + można wychodzić kiedy sie chce, a pozniej samemu sobie napisać usprawiedliwienie (jeśli sie ma 18 lat) ![]() + ogolnie spoko - nie ma minusów, a raczej ja ich nie widze, nie narzekam na szkole ![]() - no może jeden - 8-9 lekcji po 3 razy w tyg... ![]() |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 10:37 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nBlack,
zawodówka ? |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 10:38 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: - no może jeden - 8-9 lekcji po 3 razy w tyg... mam tak samo ![]() |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 11:09 |
minac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo im KEN(Komisji Edukacji Narodowej) w Przasnyszu
Plusy: Starsi nie czepiają sie młodszych(Nas sie nie czepiali więc i my się nie czepiamy) Projektor, dvd, video, tv, głosniki, tablica multimedialna,3 sale komputerowe w jednej kompy z jabluszkiem Spoko nauczyciele Tanie książki ( koszt ok 100 do 3 klasy) Radiowęzeł Pomocni nauczyciele Na każdym przedmiocie 2 nieprzygotowania(z reli 3) Wysoki poziom W klasie do ktorej chodze (maturalna) zostało mi 7 przedmiotow Fajni ludzie(więcej dziewczyn ale dokładnie nie wiem ile) 27 godzin tygodniowo (w 3 klasie) Ładna sala gim ale nie lubiw w-fu wiec cwicze sporadycznie Minusy: Daleko od domu (23km!) Wybrałem sobie głupi profil Hista-język ![]() |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 11:33 |
nBlack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
patryk-88, tak
![]() adrianus931, no - przesrane ![]() |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 11:40 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w zawodówka to jest już totalny lajt. praktyki w 1-szym roku, można prawie nie chodzić. Mój kumpel w tygodniu to z 1 raz jest i chodzi tylko na praktyki - w tamtym roku też tak łaził i jakoś zdał
![]() |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 19:53 |
kamilloi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zespół szkół imienia Cypriana Kamila Norwida w Częstochowie.
Ogólnie jest tam tylko IX LO ale nazwa została ![]() Plusy - Nauczyciele (do wyboru: Śmieszni; Mądrzy; Ynteligeni) - Uczniowie (Nie czepiamy się tak jak minac ) - Hala sportowa (o bogatej, jak na nowy twór, historii) - Radiowęzeł (ogłoszenia mogą przerwać całą lekcję a pogadanki na temat kultury pani B. są genialne) - Dobry kontakt z pracownikami zaowocuje ewakuacją ze szkoły w dowolnym momencie ![]() - Nie można palić w szkole (ja nie palę to po co inni mają mi zatruwać powietrze) - Sekcja dęta - Z muzycznego zera zrobi zero z poprawnym zadęciem ![]() Minusy - Hala sportowa - Ze względu na bogatą już historię ![]() - Nauczyciele (bo nie tylko ci z listy wyżej są dostępni) - Głupia pogoń za ocenami (bo uczyć się to trzeba umić) - Sporo nietrafionych wyborów klas (przynajmniej mój rocznik) |
![]() |
![]() |
1 Jul 2010, o 08:43 |
walkmanowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zespół Szkół Zawodowych im. gen. Stanisława Maczka w Koronowie
![]() Ale mamy tez technikum, do którego uczęszczam na kierunku technik-informatyk ![]() Plusy: -Extraaa woźny (pan Tadzio) -Łatwo opuszcza się teren szkoły -Większość nauczycieli jest bardzo spoko -Nowoczesna pracownia z MACami Minusy: -Małe pracownie komputerowe -Częste awarie neta -W jednej pracowni kompy sprzed 1999roku (wymienią w wakacje) ![]() [ Komentarz dodany przez: kamilloi: 27 czerwca 2010, o 16:36 ] osobiście uważam że maki w szkole to zło. Windowsa cisną Ci w każdym komputerowym więc imho powinni w szkole uczyć jakiegoś niksa (może być łubudubuntu). [ Dodano: 1 lip 2010, o 08:43 ] kamilloi Na tych makach mamy zainstalowanego i MacOS i XPka ![]() |
![]() |
![]() |
8 Jan 2011, o 20:52 |
peppa_814 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To ja odkopię temata.
![]() Zespól Szkól Elektronicznych i Informatycznych imienia Komisji Edukacji Narodowej http://www.zseii.edu.pl/ Plusy ![]() - internat (mieszkam i sobie chwalę ![]() http://www.zseii.edu.pl/kontakt/internat - umiejscowiona praktycznie w centrum miasta co prowadzi do tego, że wszędzie jest blisko - monitoring - rzutniki i komputery (po jednym w każdej klasie pomijając sale informatyczne) - 3 sale informatyczne w tym jedna z MAC-ami - niezabezpieczone sieci WIFI ![]() - długa przerwa trwająca pół godziny - wieeeelka aula - nikt nie zabiera telefonów za używanie ich podczas lekcji (najwyżej ochrzań ![]() - brak bójek w szkole (od tego jest plac za ABC) - radiowęzeł - spoko nauczyciele; szczególnie ci po 50-tce - często przeklinają, opowiadają "różne kawały" itp. - zdawalność matur 98% Minusy ![]() - wiele osób, które wybrały kierunki "na przypał" - psują urok szkoły - masa sal lekcyjnych (ponad 500), ciężko się połapać ale część jest nieużywana - duża ilość uczniów (ok. 900) - wysoki poziom nauczania - więcej nie stwierdziłem - zawalająca się sala gimnastyczna ![]() |
![]() |
![]() |
8 Jan 2011, o 21:35 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zsp2.webd.pl
wejdźcie w sport i tam cos w 2010 bedzie w tenisie stolowym moje nazwisko ;p |
![]() |
![]() |
8 Jan 2011, o 21:37 |
Mistrzunio94, Młucisz w tenisa stołowego? Witaj w klubie.
![]() |
![]() |
![]() |
8 Jan 2011, o 21:45 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozdro
![]() czym grasz? |
![]() |
![]() |
8 Jan 2011, o 21:48 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VIII Prywatne Liceum Ogólnokształcące w Krakowie
Plusy: -fakultety a nie profile, przez to praktycznie jednostkowe podejście do ucznia,matematyka mam w grupie 5 osobowej, fizyke w grupie 4 osobowej, angielski w grupie 7 osobowej. -jedne z najwyższych wyników z matur w małoposlce, zeszły rok, średnia z biologi roszeroznej 90% z matematyki rozszerzonej 88%. -bardzo wysoki poziom nauczania języków, w 3 klasie angielski advanced, niemiecki DSD. -świetna lokalizacja, 3 minuty od krakowskiego rynku. -"ludzkie" podejście do ucznia -walczy ze stereotypem szkół prywatnych, czyli wysoki poziom, rygor, długi proces rekrutacyjny -małe klasy, do 20 osób -wymiany, wyjazdy, projekty, happeningi, czyli wszystko co pomaga uprzyjemnić nauke -szkoła praktycznie kamerla, w LO jest około 50 osób, wszyscy się znaja i mają ze sobą raczej dobre stosunki Minusy: -trzeba płacić -wszyscy więdza o wszystkim |
![]() |
![]() |
8 Jan 2011, o 21:59 |
Mistrzunio94, Pierwsza rakieta (aktualnie używam): Deska Butterfly TIMO BOLL 1500 Anatomic a okładziny od ProCarbon. Druga to Butterfly TIMO BOLL 700 Anatomic z gumami Buterfly Addoy.
![]() ryba, Zapytam z ciekawości: ile płacisz za szkołę? |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 33 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Humor |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)