![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Hardware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 20 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Podłączanie wieży do komputera? |
---|
![]() |
9 Mar 2010, o 20:28 |
Siwiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej wam ja mam może i śmieszne pytanie ale sie nie znam czy coś może się stać jak podłączę wierze do kompa chodzi mi głównie o muzykę bo głośniki mam w monitorze słabe ...
|
Last post |
![]() |
9 Mar 2010, o 20:32 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A co się może stać?
![]() ![]() |
![]() |
9 Mar 2010, o 20:36 |
ale nie spali sie nic?? można bez obaw podłączyć do kompa czy jak?
|
![]() |
9 Mar 2010, o 20:37 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siwiakpl,
Tak, to się nazywa AUX ![]() |
![]() |
9 Mar 2010, o 20:39 |
no tak ale boje się za mocne te głośniki moga być i coś się spali.
![]() |
![]() |
9 Mar 2010, o 20:41 |
Inku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nic sie nie stanie
potrzebujesz kabla z jacka 3,5 mm do 2 x czincz taki jak tutaj ![]() no i na wiezy ustawiasz AUX ![]() ![]() |
![]() |
9 Mar 2010, o 21:01 |
nie mam tego kabla ale mam inny i dzwięk nie działa a głośniki buczą
|
![]() |
9 Mar 2010, o 21:07 |
Gązo5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to daj fote tego kabla bo kabli jest dużo
|
![]() |
9 Mar 2010, o 23:10 |
Made ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja podejrzewam eksplozje klawiatury więc nie byłbym taki pewien co do bezpieczności podłączania tej wieży...
![]() siwiakpl wrote: nie mam tego kabla ale mam inny i dzwięk nie działa a głośniki buczą A mój pies miauczy a samochód stoi tam. Opisz swój problem zgodnie z gramatyką języka polskiego. |
![]() |
9 Mar 2010, o 23:16 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Musisz mieć kabel jack 3.5 i 2x chinch ... chinch wpinasz do wieży a jack do kompa do zielonego i gra gitara
![]() |
![]() |
10 Mar 2010, o 00:01 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamil_amil wrote: Musisz mieć kabel jack 3.5 i 2x chinch ... chinch wpinasz do wieży a jack do kompa do zielonego i gra gitara ![]() Nie każda wieża ma wejście RCA. I nie musi akurat do zielonego. Zależy jak ma ustawione. Jak ci charczą to jest coś polutowane źle. Najprawdopodobniej masy nie ma. |
![]() |
10 Mar 2010, o 08:39 |
Aha nie że charczą , tylko buczą tak zamiast muzy. Bo ja mam w wierzy 2 wejścia na czincze takie jak do dvd (dokładniej czerw.i białe) no i jak podłączam wierze pod komputer i załączam muzykę to głośniki buczą. a mam kabel który podłączam z tyłu kompa i on ma takie hm jak by to ująć nie mam czym fotek cyknąć ale jest to takie że z jednego kabla idzie kilka końcówek do czinczy i tam wsadziłem czincze czerwoną i nie ma białej więc próbowałem podłącać różne kolory ale nic to nie dało.
Mama nadzieje że już teraz rozumiecie mniej więcej?ja tamtego posta wcześniej nie pisałem tylko dyktowałem pisał kto inny go (dziecko dokładniej więc nie ma się co dziwić ![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 10 marca 2010, o 13:22 ] Albo jestem głupi, albo nie zrozumiałem ![]() [ Komentarz dodany przez: boczkens: 11 marca 2010, o 16:48 ] Użytkownik został upomniany poprzez PW. |
Last edited by Siwiak on 11 Mar 2010, o 18:21, edited 1 time in total. |
![]() |
10 Mar 2010, o 15:51 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siwiakpl wrote: aha nie że charczą tylko buczą tak zamiast muzy bo ja mam w wierzy 2 wejścia na czincze takie jak do dvd no i ma nie podłączam a kabel to jest taki jak do gm.. no pamietacie jak wcześniej potrzebowałem pomocy i pokazywałem wam kabel go się tam wtykało z tylu kompa weź się ogarnij bo nikt cie nie rozumie ![]() ![]() |
![]() |
10 Mar 2010, o 16:09 |
rademenes06 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siwiakpl, a to wejście do kabla nie jest czasem żółte
kabel jack kosztuje 12 zł ![]() |
![]() |
10 Mar 2010, o 17:09 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rademenes06 wrote: siwiakpl, a to wejście do kabla nie jest czasem żółte kabel jack kosztuje 12 zł ![]() Nawet mniej. siwiakpl wrote: aha nie że charczą tylko buczą tak zamiast muzy bo ja mam w wierzy 2 wejścia na czincze takie jak do dvd no i ma nie podłączam a kabel to jest taki jak do gm.. no pamietacie jak wcześniej potrzebowałem pomocy i pokazywałem wam kabel go się tam wtykało z tylu kompa ![]() [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 10 marca 2010, o 13:22 ] Albo jestem głupi, albo nie zrozumiałem ![]() Weź jakoś to normalniej napisz bo nie czaje nic z tego. Daj Fotę kabla jak i wieży. |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 20 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Hardware |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)