![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v3 |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 43 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Modyfikacja] Podmiana aplikacji systemowych na własne |
---|
![]() |
5 Mar 2011, o 18:39 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W tym dziale na którejś stronie jest ten patch. Poszukaj . Z tego co pamiętam jest w postaci instalki sis.
|
Last post |
![]() |
![]() |
5 Mar 2011, o 19:33 |
kierowca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kosmita1993,
Quote: 2. Po uruchomieniu Menadżera Aplikacji w liście procesów mamy Z:\SYS\BIN\AppMngr.exe a po uruchomieniu UninstallKing zobaczymy w liście uruchomionych aplikacji С:\SYS\BIN\Uninstallking.exe; U mnie w menedżerze aplikacji wyświetlają sie tylko zainstalowane aplikacje. Gdzie są procesy?? |
![]() |
![]() |
5 Mar 2011, o 19:37 |
Ten menadżer to Jakbastaskman.
|
![]() |
![]() |
5 Mar 2011, o 19:48 |
Sorra że tak męcze ale ja kiepsko sie obeznaje w tym wszystkim
[ Dodano: 5 mar 2011, o 18:48 ] Ale ja sie dziś na pytam... Dobra co jeśli po instalacji C2ZBIN patch c2z4bin_ARM nie działa?? zmienia to coś?? |
![]() |
![]() |
5 Mar 2011, o 19:54 |
Niewiem bo nie mam takiego patcha. Mi c2zbin działa bardzo dobrze.
[ Dodano: 5 mar 2011, o 18:54 ] Jeśli chcesz Jbastaskmana to można go ściągnąć z działu z aplikacjami s60v3. Jest to zaawansowany menadżer zadań na symbiana. |
![]() |
![]() |
5 Mar 2011, o 19:58 |
A jak masz aplikacje C2Z4BIN to tam właśnie są 2 patche c2z4bin_THUMB i c2z4bin_ARM <= przy tym patchu przy próbie uruchamiania sie patcha wyskakuje krzyżyk a przy uruchamianiu patcha c2z4bin_THUMB zatwierdza normalnie patch działa.
[ Dodano: 5 mar 2011, o 18:58 ] JbakTaskMana mam |
![]() |
![]() |
5 Mar 2011, o 20:04 |
Sprawdziłem i u mnie też tak jest. Niewiem czemu ale mi to nie przeszkadza.
|
![]() |
![]() |
5 Mar 2011, o 20:07 |
według opisu modyfikacji trzeba zmienić nazwe pliku UninstallKing.exe na AppMngr.exe Tylko ja mam ten problem że przy instalacji Flash Lite 3.0 wywala mi błąd i instalacja nie dobiega końca. A więc jak wykombinować plik exe Flash Lite 3.0??Bo bez zainstalowanego pliku ani rusz(tak sądze)
[ Dodano: 5 mar 2011, o 19:06 ] Bo tu trzeba własną aplikacja zamienić na systemową tak więc aplikacja musi być zainstalowana... [ Dodano: 5 mar 2011, o 19:07 ] A wiesz może czy gdybym wywalił plik SAFlash.exe i ten drugi plik z C:\Resource\Apps A potem wgrał tą moją wersje to by weszło?? |
![]() |
![]() |
5 Mar 2011, o 20:12 |
Do odważnych świat należy . Próbuj na własne ryzyko. Chociaż lepiej zrobić to metodą kosmity1993.
|
![]() |
![]() |
5 Mar 2011, o 20:19 |
Dobra już nie ma o czym gadać bo X-plore nie pozwala na wykasowanie tej aplikacji...
[ Dodano: 5 mar 2011, o 19:17 ] zibi305, wyjaśnij mi jak mam to zrobić metodą kosmity skoro nie mam przecież zainstalowanego flasha. mam tylko instalke. a żeby podmienić aplikacje to chyba jasne że potrzebuje ZAINSTALOWANEGO Flash Lite'a [ Dodano: 5 mar 2011, o 19:19 ] Więc jest to odrobine kłopotliwe. Możliwe że niewykonalne. |
![]() |
![]() |
5 Mar 2011, o 20:24 |
Na dysku Z jest ta aplikacja. Teraz musisz wiedzieć jak się nazywa. Tak samo nazywasz pliki twojej aplikacji i wrzucasz do odpowiedników folderów z Z na dysk C.
|
![]() |
![]() |
5 Mar 2011, o 20:29 |
Czyli mam nazwać tak instalke?
[ Dodano: 5 mar 2011, o 19:29 ] Bo po raz kolejny mówię że nie mam plików aplikacji tylko samą instalke |
![]() |
![]() |
5 Mar 2011, o 20:34 |
W ten sposób się tym nigdy nie bawiłem. Na forum są programy do edycji plików sis.
|
![]() |
![]() |
5 Mar 2011, o 20:39 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kierowca wrote: A jak masz aplikacje C2Z4BIN to tam właśnie są 2 patche c2z4bin_THUMB i c2z4bin_ARM <= przy tym patchu przy próbie uruchamiania sie patcha wyskakuje krzyżyk a przy uruchamianiu patcha c2z4bin_THUMB zatwierdza normalnie patch działa. To normalne, bo drugi jest na inne procesory. |
![]() |
![]() |
5 Mar 2011, o 20:44 |
No to mówiłem że to nieprzeszkadza.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 43 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v3 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)