Się jeszcze pochwale wynikami Quadranta

Please Login or Register, to see this Content
bo jak miałem zasięg po nokiowemu to w trybie przesyłania plików była dziura w tym miejscu a tak to mam baterie do lewej i nie ma dziurynemo333 wrote:Czego żeś baterie zamienił z zasięgiem miejscami?
N73 jest w trakcie ogarniania, nie mam na razie czasu i motywacji na niej coś zmoddowaćEriX05 wrote:nemo333, pokaż pulpit n73
jeszcze nie skończone, jeszcze nie ma wszystkich ikon a te co są to w większości zbugowanym SYSGFX i muli przy wejściu w menu i potrafią znikać ikonymajsterbdg wrote:nemo333 pokaż cały tuning na forum a nie tylko pulpit;)
za dużo podmieniania bo miałem R8BF003 od K800 ale problemy były z patchami które chciałem bo albo byly mismatche albo działały tak jak chciały, wróciłem do mojego moda K810 R8BA024 i przyzwyczaiłem się do bugu podświetleniaQubi wrote:nemo333, Nemo chcesz ikonki z mojego moda? ;d
już prawie wszystko mam ale jbc to odezwę się do Ciebie na gadu, już dawno miałem bo mi pare rzeczy brakuje jeszczeQubi wrote:Pomóc Ci z szukaniem patchy na k800?
nemo333 wrote:już prawie wszystko mam ale jbc to odezwę się do Ciebie na gadu, już dawno miałem bo mi pare rzeczy brakuje jeszcze
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest