Ten sam luncher lecz motyw MIUI który lepiej pasuje do tego lunchera:
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
HitFan - czy mógłbyś podać link z motywem i kółeczkiem od uruchomionej aplikacji ?
[ Komentarz dodany przez: HitFan: 2 maja 2012, o 10:47 ] Motyw to Steel Sappire ze sklepu Nokia. C5 to FP2, więc znaczek otwartej aplikacji jest brany z motywu, ale jak chcesz to mogę Ci przyszykować taki znaczek dla FP1
peppa_814, ostatnie pytanie: masz działający unlocker do FW? Skórki pobierasz skądś z neta czy właśnie przez odblokowanego FW?
[ Dodano: 2 maja 2012, o 13:15 ] O, i jeszcze jak ustawić, żeby godzina była pokazywana w tych białych kafelkach, jak u Ciebie na screene? Bo teraz godzinę mam przezroczystą i ten dwukropek, który dzieli minuty i godziny jest brzydki, bo duży taki, u Ciebie go nie ma, bo są te kafelki czy tam kartki. Dziwne te ustawienia wyglądu, tzn. działanie. Przezroczystość tła prognozy mam na 0, a jest przezroczysta na max, natomiast tło widżetu mam na 0 i też jest przezroczyste na max.
Last edited by hoppek on 2 May 2012, o 13:24, edited 3 times in total.
hoppek, Skórki zasysam z neta. A żeby to ustawić to po wrzuceniu pliku w odpowiednie miejsce w ustawieniach wyglądu dajesz HtcOne a później wybierasz Fancy Widgets 4x2 a następnie 2/6. Jeżeli wszystko dobrze zrobiłeś to powinieneś ujrzeć to co chcesz.
peppa_814 otrzymał za ten post 4 punkty reputacji od 1 użytkowników: