![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa Play |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Połączenia z tego telefonu zostały zablokowane. |
---|
![]() |
10 Jan 2011, o 22:01 |
miki920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzwonię do kolegi,a tu mówi mi ''Przepraszamy,połączenia z twojego telefonu zostały zablokowane.''
Mam kasę na koncie,wczoraj płaciłem za niego 50zł.Telefon nie kradziony na 100%, itp. Jest mój w 100% Czemu mi tak powiedzieli ? Ja nic nie zrobiłem ![]() [ Komentarz dodany przez: Wodnik Szuwarek: 10 stycznia 2011, o 20:54 ] Ja też nic nie zrobiłem ![]() [ Dodano: 10 sty 2011, o 19:01 ] A też coś takiego masz ? Kur** nie po to płacę im 500zł rocznie żebym nie mógł jeszcze dzwonić...Ja pip**** reklamy od Play są przekonujące... Gdyby nie to to bym miał FlipOut motkę z Orange ![]() Ma ktoś taki problem ? |
Last post |
![]() |
![]() |
11 Jan 2011, o 00:48 |
kamilloi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cóż mogę doradzić. W takich sprawach najlepsza jest zwykła rozmowa z konsultantem.
Wyluzuj, zaparz sobie melisy i dzwoń. Przy odrobinie szczęścia nie trafisz na służbiste, który pogoni Cię byle wymówką. Sam jestem ciekaw jak się dalej potoczy akcja. |
![]() |
![]() |
12 Jan 2011, o 16:12 |
miki920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamilloi,po 2 dniach akcji - odblokowali
![]() Jakiś ktoś miał prawie taki sam numer co ja (ja mam 533 a on 530 na początku) Robił se zbyty chyba z policji lub innej służby ![]() Zgłosili to do Play'a i ta pani pomyliła numery.. I tak zostałem zablokowany ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa Play |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)