![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Szkoła |
Previous topic | Next topic Page 2 of 8 [ 107 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Pomoc przy szkolnych zadaniach domowych. |
---|
![]() |
19 Nov 2009, o 20:59 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
podajcie mi atrybuty greckich bogów: Temida, Kronida, Leto, Diore, Apet, Kronof, Okeanos
|
Last post |
![]() |
![]() |
19 Nov 2009, o 21:05 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No dobra, temat jest fajny, może się przydać, ale prosić o rzeczy, które można w minutę znaleźć samemu w Google, to chyba już przesada. Rozumiem brak umiejętności czy wiedzy o czymś trudniejszym, ale lenistwa nie.
|
![]() |
![]() |
19 Nov 2009, o 21:17 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: No dobra, temat jest fajny, może się przydać, ale prosić o rzeczy, które można w minutę znaleźć samemu w Google, to chyba już przesada. Rozumiem brak umiejętności czy wiedzy o czymś trudniejszym, ale lenistwa nie. jeśli ta wypowiedź była kierowana pod moim adresem to przepraszam bardzo, szukałem, niektóre znalazłem, ale nie wszystkie |
![]() |
![]() |
19 Nov 2009, o 22:15 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przykład, pierwsza postać. Zapytanie w Google "temida atrybuty", pierwszy znaleziony link.
Quote: Prezentując jej postać najbardziej wyróżnia się opaska na oczach. Element ten zakrywa jej oczy co symbolizuje bezstronność. Kolejny atrybut to waga. Oznacza ona porównywanie ciężaru dobrych i złych uczynków. Kolejny element to miecz, który symbolizuje władzę sędziowską. ![]() Inne jednak są już ciekawsze, przyznaję. ![]() |
![]() |
![]() |
20 Nov 2009, o 07:55 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianku,
Których nie mogłeś znaleźć? |
![]() |
![]() |
21 Nov 2009, o 11:06 |
michalsiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
mam do Was sprawę. Mam zrobić na czwartek na ćwiczenia z socjologii kultury prezentację w Power Poincie pt: "Kicz". I tutaj mam prośbę, prosiłbym o linki do zdjęc z różnych dziedzin, dotyczące kiczu. Mam już parę jakiś wiejski tuning, z imprezy kicz party. Jakby miał ktoś jakieś pomysły prosiłbym o linki, bede bardzo wdzięczny i odwdzięczę się. W poniedziałek zawitam na forum, ponieważ nie bedzie mnie prze weekend. |
![]() |
![]() |
22 Nov 2009, o 19:35 |
djpotwosss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja mam taką prośbę.. Czy ktoś mógłby się podjąć i mi napisać wszystko po niemiecku co mówią w tym pliku? Trwa to minutę.. Proszę pomóżcie..
Link: http://www12.zippyshare.com/v/82047005/file.html Mam z tego wypracowanie na wtorek więc jakby się dało jak najszybciej.. |
![]() |
![]() |
27 Nov 2009, o 19:32 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niech mi ktoś napiszę baśń o ptaku z origami
![]() |
![]() |
![]() |
27 Nov 2009, o 19:44 |
Tomi1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek,
Ja pier.... roboty do jutra niech zgadnę ma być na papierze kancelaryjnym i 1 taka strona?? |
![]() |
![]() |
27 Nov 2009, o 19:53 |
Nie, starczy na połowę strony A4, albo na całą.
[ Dodano: 2009-11-27, 18:54 ] Tomi1134 wrote: niech zgadnę ma być na papierze kancelaryjnym A co to ten papier kancelaryjny?? [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-11-27, 19:11 ] 2-kartkowy A4 - czyli 4 duże strony. ![]() |
![]() |
![]() |
27 Nov 2009, o 20:12 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek, tutaj to chodzi o papier podaniowy. Przecież nikt wam nie napisze wypracowania
![]() ![]() Pozdro [ Dodano: 2009-11-27, 19:13 ] pawelooss czyli taka kartka A3 zgięta na pół ![]() |
Last edited by adrian219 on 27 Nov 2009, o 20:17, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
27 Nov 2009, o 20:22 |
Napisałem tam, ale po co mi te punkty?
[ Dodano: 2009-11-27, 19:25 ] Zal napisali mi, że nie umieją, a 25pkt poszło się pierdaczyć. |
![]() |
![]() |
27 Nov 2009, o 20:38 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek, zgłoś to. Ja tez tak miaem konto ale tam tak pomagaja że nie pomagają tylko kopiuja byle co więc niech się pi***olą.
|
![]() |
![]() |
27 Nov 2009, o 20:41 |
Zgłosiłem, ale i tak to nic nie da, a na poniedziałek potrzebuję tej baśni, a sam nie wiem co napisać.
[ Dodano: 2009-11-27, 19:57 ] Napisał mi jakiś koleś odpowiedź, wszystko fajnie, ale jakieś takie zapożyczone z jakieś baśni mi się wydaje. |
![]() |
![]() |
1 Feb 2010, o 21:35 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Dziś nauczycielka j.angielskiego zadała nam zadanie o treści: Jakie są najlepsze drogi nauki nowych słów j. angielskiego. Czy lepiej uczyć się samemu czy z przyjaciółmi. Odpowiedz uzasadnij po angielsku. Nie mam pomysłu na to zadanie o dzisiaj już tyle zrobiłem i mam tyle nauki że jak bym miał nad tym myśleć to nie wyrobie się z nauką ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Next Page 2 of 8 [ 107 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Szkoła |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)