Bardzo przepraszam, że piszę takie podobne tematy, mam nadzieję, że mi to wybaczycie i pomożecie ;p
Ostatnio zacząłem szukać portowanych softów z C6 do 5230, znalazłem, lecz potem zrezygnowałem z niego i postanowiłem wgrać o wiele ciekawszy od czystego: C6 Unleashed Tribute.
Oto link:
- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że jest tam bardzo dużo linków i nie wiem co mam ściągnąć. Jak to wszystko zrobić. Wersję softu mam 21.6.05 a tamten jest chyba pod czterdziechę. Nie wiem jak to wszystko wgrać, czy muszę ściągać soft v40 z Navifirm i dopiero tamto wgrywać. Jak wgrywa się j.polski, bo pewnie go tam nie ma.
Czy jeśli jest ktoś na forum, kto posiada ten soft zainstalowany, lub kiedyś go instalował to bardzo bardzo proszę o napisanie mi wszystkiego, co mam ściągnąć itp. Tam są linki do pliku CORE i UDA - kompletnie nie rozumiem tego...Będę naprawdę bardzo bardzo bardzo wdzięczny, ponieważ zależy mi na tym sofcie a jestem dopiero początkujący w tych sprawach
Naprawdę proszę was o zrozumienie
Wierze, że znajdzie się wybawca i mi pomoże ;p
Niech ktoś poświęci te 5 minut dla mnie
Moderatorzy pewnie będą wściekli, że tak piszę temat nad tematem i to na dodatek podobne ;p.
Naprawdę bardzo proszę was o pomoc.
Myślę, że chociaż troszkę mnie zrozumieliście...
Będę wdzięczny
[ Dodano: 8 mar 2011, o 19:24 ]
Pomoże ktoś? Nie wiem co mam robić