Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
www121212, rozumie ikonki od win 7 a playera z wolkman??
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
pawelooss, ja ostatecznie slang mogę zrobić tylko nie obiecuje go na teraz bo to trochę trwa
Z cyklu 'Z ortografią na ty' prof. michero: Sorry, za ortograficzny offtop, ale to jeden z błędów, które mnie mocno wkurzają, jak 'jagby' i 'bynajmniej' zamiast 'przynajmniej';) Nie ma czegoś takiego jak 'ja rozumie', jest 'ja rozumiem' i 'on rozumie'. Dziękuję za uwagę, do następnego wykładu;)