Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Witam, ja programistą nie jestem ale kieruje sie do ludzi którzy umią sie tym bawić i zrozumią oco mi chodzi, A więc pomysł jest taki ze jeżeli niektórych telefonów nie dało by sie złamać, to zeby stworzyć program do komputera który by instalował aplikację z poziomu komputera odrazu na karte pamieci, właczając telefon w trybie pamięci masowej, tak zeby ominąć system w telefonie i odrazu zainstalować program na krarcie pam, czy moje myślenie jest słuzne czy moze coś poknociłem ?
Made wrote:Bardziej zagmatwać się nie dało? Wytłumacz to prościej.
Co tutaj trudnego? Jasno wytlumaczone... Chce instalowac programy na symbianie przez komputer, pomijając wszystko co trzeba zrobić na telefonie (Akceptacje, certyfikaty itd)
a nie prosciej by było zrobić program który wypakuje plkiki z sis (z instalki) w odpowiednie Foldery na karcie pam? takie cos mi przyszło do głowy jak w ten sposób instalowałem Garmina na telefonie, insalka sis była rozpakowana na pliki pierwsze i trzabyło je powzucac w odpowiednie Foldery na karcie pam, to mogło by rozwiązać problemy osób które nie moga złamać swojego symbiana lub wyjdzie soft którego sie nie da złamać ;/