A najlepiej to jakby dział [S40] Patche graficzne (PPM) był pokazywany dla użytkowników posiadających co najmniej 10 mądrych postów na swoim koncie
A dlatego że patcherzy robiąc patche graficzne ciężko pracują a przyjdzie sobie taki ziomek , wpierdzieli patcha na telefon w 5 min i wystawia na allegro nie wspominając o autorze. A tam ludzie kupują o jakieś 50 zł więcej niż za zwykły telefon z oryginalnym softem.
tylko później ktoś za nasze pieniądze by se nokie tuningował.
kurupt wrote:wiersze, eseje, rozprawki...?
adrian219 wrote:Tak i tak jak zostanie złamane MCU (zacznijmy od tego, że nikt nad nim nie pracuje, tutaj maciek coś może powiedzieć) to żeby napisać/zmodyfikować odpowiednie oprogramowanie trzeba jakiegoś dobrego (w sensie, dobrze obeznanego) programisty C/C++ (znowu odwołuję się do maćka, nie zgłębiałem całkowicie struktury MCU). A następnie, ażeby znaleźć odpowiedniego programistę trzeba się trochę naszukać i jestem przekonany, że tylko zwykły (czyt. programista) "maniak nokii" zrobił by coś takiego za darmo.
Więcej mówić? Bo szczerze to mi się nie chcę, wierzcie sobie w kogo chcecie - my nawet nie wiemy jak podmienić głupią informacje w sofcie, co tak naprawdę wiąże się z zamianą 10 liter.
Co mamy? Nic nie mamy.
adrian219 wrote: to coś co ludzie z Naszego forum (modderzy) powinni zejść z Symbiana.
adrian219 wrote:Trzeba zainteresować się S40v6 - to powinien być priorytet Naszych działań
adrian219 wrote:Zawsze możemy na jakimś forum o telefonie S40 zaszpanować/pokazać modyfikację - z pewnością przyciągnie to osoby. Idealny przykład to np. forum Nokii 6300.
Z S40v6 dużo raczej nie zdziałamy, dalej te same klocki, PPMy, PPU i to by było na tyle...
Jak już jedziemy po całości do weźmy Emaila do Nokii napiszmy z prośbą o pomoc z rozkodowaniem MCU
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests