Viperer wrote:Tak szczerze- to ostatnio nic się nie dzieje. Jeśli szybko nie będzie mcu, to może być źle. Wg. mnie już od dłuższego czasu jest nudno.
HitFan wrote:Ja bym proponował coś z Android'em dorzucić, bo jest to aktualnie najlepsza i chyba najpopularniejsza platforma na rynku. Jakieś szczegółowe poradniki itp.
HitFan wrote:Jak WP7 będzie szerzej rozpowszechniony to go będzie trzeba też dodać.
pawelooss wrote:Viperer wrote:Tak szczerze- to ostatnio nic się nie dzieje. Jeśli szybko nie będzie mcu, to może być źle. Wg. mnie już od dłuższego czasu jest nudno.
Nie będzie źle. Po prostu utrzymamy constans z tendencją lekko wznoszącą (ale już nie galopującą, jak na początku). Nokia nie zrezygnuje z S40, więc zawsze będzie co modować.Inna sprawa, że udział takich telefonów w rynku będzie stopniowo maleć, ale to już jest problem całej korporacji, która zaczyna tonąć z powodu braku high-endów.
Jeśli szybko nie będzie mcu, to może być źle.
Musi się znaleść grupa ludzi którzy będom robić ppm , zmodyfikowane content do s40 tacy ja Aero12. Będzie więcej modyfikacji będzie ciekawie na forum.
Wiara w kolegów...
No dobra, ale ileż razy można robić jedno i to samo, zmieniając ikonki? Potrenuj pisanie w Wordzie tak przy okazji, bo trochę kaleczysz nasz wspaniały język.
Najlepiej to jakby zrobić zrzutkę np. po 20zł i za kasę wykupić jakiegoś programistę który by rozpracował MCU tylko później ktoś za nasze pieniądze by se nokie tuningował.
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests