![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Hardware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Popsuty laptop marki Lenovo. |
---|
![]() |
23 Jun 2016, o 17:40 |
solange ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej, pomocyyy
![]() Kupiłam ostatnio nowego laptopa marki Lenovo. Dałam ponad 5 koła. Co tu dużo mówić... wytrzymał 2 tygodnie. Problem jest z włączaniem i wyłączaniem. Żeby włączyć muszę klikać przycisk 10-20 razy, aż załapie. Wyłącza się, gdy odpalam internert. Sklep nie chce przyjąć reklamacji, a boję się oddać go do naprawy, żeby jeszcze bardziej go nie zepsuli. Może ich pozwę za brak możliwości reklamacji z firmą codex Macie jakieś inne pomysly? |
Last edited by solange on 26 Jun 2016, o 17:43, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Jun 2016, o 17:46 |
Navia -
|
solange wrote: Sklep nie chce przyjąć reklamacji Dlaczego ? Skoro nowy to z gwarancją został kupiony. Sklep nie powinien robić problemów. No chyba że sklep nazywa się lombard . Kiedyś w lombardzie kupiłem magnetowid VHS i był zupełnie nowy z podbitą kartą gwarancyjną ale nie było paragonu. Poszedłem do sklepu w którym był zakupiony i bez problemu dostałem duplikat w razie gdybym potrzebował skorzystać z gwarancji. Sprzęt działa do dziś tylko kto teraz z tego korzysta. |
![]() |
![]() |
16 Jul 2016, o 15:35 |
puszekkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po pierwsze jedyne porządne laptopy od Lenovo to ThinkPady. Po drugie, sklep ma obowiązek przyjąć sprzęt i odesłać go do serwisu. Jeżeli nie, pisz do miejskiego rzecznika praw konsummenckich (czy jak to tam sie zwie).
|
![]() |
![]() |
4 Mar 2022, o 01:29 |
maleods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Producent ma obowiązek sprawdzić i odebrać sprzęt. Zdecydowanie powinieneś próbować.
[ Komentarz dodany przez: Wunder Wungiel: 4 marca 2022, o 07:53 ] Staraj się nie odświeżać niepotrzebnie starych tematów |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Hardware |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)