Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 1 of 1 [ 6 posts ]
Print view
Write comments Post new topic

Poszukuję forum, na którym zdobędę pomoc ws. piły spalinowej.

Post Poszukuję forum, na którym zdobędę pomoc ws. piły spalinowej. 19 Jan 2013, o 22:54

Male - Expert Mod  Posts/Topics6343/292  Reputation point 4822 
Offline  Profile 
Symbian Opera
Tak jak wyżej. Poszukuję takiego forum, gdzie znajdę informacje nt. piły Wariolux v-bks45, dokładniej gdzie dostać i ile kosztuje prowadnica do niej. Ew. z czego jeszcze by podeszła.
Za pomoc plusy standardowo :)

Last post
Reply with quote 

Post Re: Poszukuję forum, na którym zdobędę pomoc ws. piły spalinowej. 19 Jan 2013, o 23:04

Male - Redaktor  Posts/Topics2312/361  Reputation point 11286 
Offline  Profile 
Windows 7 Firefox
Code:
Please Login or Register, to see this Content

tylko na elektordzie jest coś po polsku o podobnej pile tyle, że typ 43...

Prowadnice ostatnio kupił ojciec do Sthila, dał bodaj 120zł. Pewnie do Twojej będą w podobnej cenie, może trochę tańsze ;D
Reply with quote 

Post Re: Poszukuję forum, na którym zdobędę pomoc ws. piły spalinowej. 20 Jan 2013, o 16:42

Male - 60%  Posts/Topics204/25  Reputation point 184 
Offline  Profile 
Windows XP Firefox
A tu sprawdzałeś :) ?
http://www.pilarz.net.pl/
Reply with quote 

Post Re: Poszukuję forum, na którym zdobędę pomoc ws. piły spalinowej. 20 Jan 2013, o 17:01

Offline  Profile 
Symbian Opera
Mati91 wrote:
Prowadnice ostatnio kupił ojciec do Sthila, dał bodaj 120zł. Pewnie do Twojej będą w podobnej cenie, może trochę tańsze ;D

Tata ma Husqvarnę 345 i do niej nie problem, bo w bodajże Stolarzowicach ma autoryzowany serwis i kupuje co chce. Ale do tej z Husqvarny nie podchodzi. A dostał tego Warioluxa za free zj***nego. No i naprawił i chce zobaczyć co jest warte. Dziś ogarnę, jak na kompie będę. Plusy poszły
Reply with quote 

Post Re: Poszukuję forum, na którym zdobędę pomoc ws. piły spalinowej. 20 Jan 2013, o 21:22

Male - Junior Admin  Posts/Topics4621/121  Reputation point 6384 
Offline  Profile  WWW   
Windows 8 Chrome
Najprościej to szukaj po wsiach domowych mechaników od pił. Ja jednego znalazłem i nawet napęd do glajta mi poskładał do kupy.
Reply with quote 

Post Re: Poszukuję forum, na którym zdobędę pomoc ws. piły spalinowej. 20 Jan 2013, o 21:30

Offline  Profile 
Symbian Opera
Wymienić to nie problem. Mój tato rozebrał ją, naprawił i poskładał. Tu tylko o tą prowadnicę chodzi, bo tak to wszystko ma

Reply with quote 

Write comments  Post new topic

Page 1 of 1 [ 6 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest