nemo333 wrote:A co się stanie jak wrzucisz ten działający niezmniejszający Magnifier i na niego zainstalujesz ten co woła o licencję?
Nie da się tak zrobić bo ten 3.02 jest wbudowany w FW. Oczywiście mogę go odinstalować ale ponowna instalacja już nie wchodzi w grę gdyż nie mam takiego pliku. Mogę zainstalować taki który działa na E52 czy E72 a nawet na C5-00 ale tu nie działa.
[ Dodano: 27 cze 2016, o 19:46 ]Czy ktoś z forum posiada Nokię E6-00 i działa mu wbudowana aplikacja do powiększania czcionki ? Obecnie ją odinstalowałem i nie mam jej. Przydało by się ją ponownie zainstalować lecz wersji jak wspomniałem nie ma w necie. Najwyższa to 2.04 a w swojej E72 widzę że jest wersja 2.5(0) . Skąd by takową wziąć ? Może by zadziałała na E6-00 ?
[ Dodano: 19 kwi 2017, o 20:10 ]Długo to trwało ale rozwiązałem problem zamulania Font Zoomer .
Rozwiązanie:
Po instalacji domyślną czcionką jest ARIAL . Należy wówczas wybrać inną . Ja wybrałem Nokia Pure Regular z listy czcionek i oczywiście odpowiednio ją powiększyć. Zbyt duże powiększenie daje efekt znikającego zegara z pulpitu.
Teraz telefon śmiga jak należy.