![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Zabawy |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Poznajmy się bliżej, kto ty jesteś? |
---|
![]() |
8 Mar 2012, o 00:08 |
Siwiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siemka, coś mnie tknęło, i chciałbym poznać osoby z forum, mianowicie chodzi mi o wasze profile na FB, Nk....
Moglibyście, coś o Sobie napisać, Jeśli nie macie profili na ww. stronach to wystarczy zdjęcie. Skąd mi się to wzięło? Od jakiegoś czasu sobie patrze i przeglądam forum. Zauważyłem, że wiele osób jest strasznie hmmm... osoby te wykazują się znaczną wiedzą w dziedzinie GSM. Nic by nie było dziwnego, ale część osób nie jest pełnoletnia, chciałbym wiedzieć jak się zaczęła wasza przygoda z telefonami, i bynajmniej jaki macie staż w tychże klimatach. Także może żeby nie było ja zacznę. czyli to mój fb ^^ http://www.facebook.com/profile.php?id=100001638410339 |
Last post |
![]() |
![]() |
8 Mar 2012, o 00:18 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej, jestem człowiekiem. Myślę że wy też...
Wiem że ta odpowiedź jest bezsensowna. Tak samo jak i ten temat... [ Dodano: 7 marca 2012, o 23:18 ] Hej, jestem człowiekiem. Myślę że wy też... Wiem że ta odpowiedź jest bezsensowna. Tak samo jak i ten temat... |
![]() |
![]() |
8 Mar 2012, o 00:19 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333, tylko, że twój post jest jeszcze bardziej denny. Nie pasuje - olej temat.
|
![]() |
![]() |
8 Mar 2012, o 07:37 |
Jencuś97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
facebook.com/jakub.jecek
|
![]() |
![]() |
8 Mar 2012, o 07:51 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja powiem tak.
Jeżeli ktoś z was znajdzie FB hoppka lub Ziomala lub Pawła, to znajdzie i mnie. ![]() |
![]() |
![]() |
8 Mar 2012, o 08:13 |
danger22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opowiedzieć o sobie mogę, ale zdjęcia nie dam, bo nie chcę żeby potem było na jakiejś stronie podpisane "Dziecko Neo', albo coś w tym stylu.
A więc tak: moja przygoda z telefonem zaczeła się kiedy miałem 5 lat ![]() ![]() A mój staż? Jakieś 2-3 lata. Tak około. Pozdrawiam, Danger22 ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Zabawy |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)