![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » LG |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[GD510] Problem przy wgrywaniu oprogramowania |
---|
![]() |
16 Oct 2012, o 20:49 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
Dostałem do zrobienia LG GD510, chcę wgrać nowe oprogramowanie do niego, ściągnąłem oprogramowanie, zainstalowałem wymagane sterowniki, ogólnie to korzystałem z tego tutoriala: http://www.gd510.postuj.eu/temat-vt986.html Na końcu jest napisane, aby kliknąć start i podłączyć telefon na wyłączonej baterii, tak też robię, program pokazuje 0% i Start Booting, ale po chwili telefon się uruchamia i zaczyna się ładować, a przecież nie ma w nim baterii, natomiast flashowanie stoi w miejscu. |
Last post |
![]() |
![]() |
16 Oct 2012, o 21:24 |
mc9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
restartowales windows.? bledy sa takie nieraz,ze sterowniki nie dzialaja . dopiero po restarcie jest ok . tak mialem z mangiem i fastbootem .
![]() |
![]() |
![]() |
19 Oct 2012, o 15:46 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zresetowałem komputer, ale dalej nie działa. A teraz to już w ogóle nie działa, nie pokazuje, że telefon się łączy z komputerem.
[ Dodano: 19 paź 2012, o 17:46 ] Temat do zamknięcia. Zainstalowałem jakieś sterowniki, które znalazłem na kompie i flash poszedł od strzała. |
Last edited by hoppek on 19 Oct 2012, o 15:46, edited 1 time in total. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » LG |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)