Wodnik Szuwarek wrote:Tak na przyszłość. Trzeba ładować cnt z innej lokalizacji i nie kopiować go do katalogu z plikami. Stąd ten błąd.
Też prawda, ale w S40 to nie ma różnicy czy wgrywamy zmodyfikowany PPM z katalogu Products czy z innej lokalizacji, a i tak błędu nie ma.
[ Dodano: 28 lut 2011, o 16:38 ]Takie patche, jak samochód bez silnika. ;x
[ Dodano: 7 mar 2011, o 14:12 ]Odświeżam. Dzisiaj po prostu zdębiałem. Telefonu mi nie naprawiono, a dlaczego? Numer seryjny się nie zgadza. I teraz gdzie numer się nie zgadza? Na karcie gwarancyjnej? Pod baterią czy może w telefonie? W telefonie raczej nie, bo skoro go nie naprawili, to jak mieliby sprawdzić jaki jest IMEI w telefonie? No chyba, że cud się zdarzył i uwaliłem w jakiś sposób IMEI, co wydaje mi się niemożliwe. Kazali umowę z Play przynieść, żeby zobaczyć czy tam się zgadza wszystko. O co im mogło chodzić?
[ Dodano: 7 mar 2011, o 16:08 ]Teraz się dowiedziałem, że jak siostra zanosiła fona, to tam koleś coś spisywał z pod baterii. Ale to jest dziwne, żeby się coś nie zgadzało, to przecież nie możliwe. ;x
[ Dodano: 7 mar 2011, o 20:51 ]TEGO JESZCZE NIE BYŁO! Już wiem czemu numer IMEI się nie zgadza - bo w telefonie jest inny numer niż na pudełku, końcówki inne - a teraz najlepsze - wszystkiemu jest winny Play, bo przy zakupie telefonu oni nie sprawdzili czy pudełko z telefonem się zgadza.