Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[N8-00] Problem z aplikacją galerii |
---|
[N8-00] Problem z aplikacją galerii | 30 Oct 2016, o 09:16 |
Aros122 - User 4/2 0
|
Witam,
Ostatnio telefon przestał wysyłać wiadomości SMS (tj wysyłał jak mu się chciało, a jak ja chciałem to nie wysyłał), przywróciłem kopię zapasową sprzed 2 miesięcy (najnowszą jaką miałem) i tu zaczął się większy problem. Dotąd wszystko działało jak należy, a tu po przywróceniu widział w oryginalnej aplikacji galerii zdjęcia wykonane do czasu, w którym została wykonana kopia zapasowa i zdjęcia które zrobiłem dla testu po przywróceniu. Zniknęło mi z galerii ok. 100 zdjęć (fizycznie były dalej na karcie pam.). Trochę się zdenerwowałem i przywróciłem ustawienia fabryczne łącznie z usunięciem plików. Teraz widzi wszystkie zdjęcia, ale dzieje się jeszcze ciekawsza rzecz - po każdym ponownym uruchomieniu telefonu po włączeniu galerii nie widzi żadnych zdjęć i wyskakuje "trwa odświeżanie multimediów" i trwa to ponad 10 min. Zawsze od razu po włączeniu widział wszystkie zdjęcia, a teraz zawsze skanuje. Wgrywałem pół roku temu w komisie czysty soft, ale to z własnej winy, teraz nic nie grzebałem w sofcie. Może ktoś będzie wiedział co z tym zrobić. Z góry dziękuję za pomoc. |
Last post |
[N8-00] Re: Problem z aplikacją galerii | 30 Oct 2016, o 09:53 |
nemo333 - Sponsor 9190/98 6525
|
Podłącz go pod komputer w trybie pamięci masowej i usuń katalogi sys, system, private i resource z pamięci wewnętrznej i karty pamięci. Zapewne siedzą jakieś śmieci w bibliotece galerii i dlatdgo mu bije na łeb
A najlepiej to wgraj Resco Photo Viewer i nie korzystaj z tego fabrycznego dziadostwa |
[N8-00] Re: Problem z aplikacją galerii | 31 Oct 2016, o 23:01 |
Aros122 - User 4/2 0
|
Wielkie dzięki, pomogło
|
Top |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|