Siema wszystkim. Mam mały problem. Dostałem do naprawy Nokię C2-01 z uszkodzonym oprogramowaniem. Flashowałem w trybie "dead mode" , ale to nic nie daje. Problem jest taki. Po włączeniu tela przed jak i po flashowaniu pojawia się napis Nokia, po czym ekran zaczyna migać kilkukrotnie po czym się wyłącza. Nie mogę wybrać żadnej opcji co do połączenia, a na trybie USB1 wcale telefonu nie rozpoznaje. Dotychczas wszystkie nokie z którymi miałem styczność nie miały takowego problemu. Telefon nie był zalany, więc to nie wina od tego. Luty ogrzewałem, ale bez efektu. Muszę do jutra oddać telefon, a nie wiem jak mam go naprawić. Macie jakieś wskazówki?
To wyświetla mi się w programie odliczanie, a dokładniej tam chodzi o połączenie z telefonem, bo przy końcówce flashowania on się resetuje, i nie wiem co mam zrobić z tym.. ;/ Edit: Zaraz jeszcze raz przeflashuję, i skopiuję to, co jest napisane.
Naładuj w innym telefonie baterię, też tak miałem przy Nokii 5130 XM. Jak to nie pomoże, to znaczy, że pamięć wewnętrzna została uszkodzona, i ma bad blocki, czyli (chyba) uszkodzone sektory.