Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Więc dzisiaj chciałem przefleszować sobie moją nokie 5300 no i włączyłem wszystko pięknie ale pod koniec wyskoczyło coś takiego i nie wiem o co chodzi telefon włączyłem normalnie ale nie daje mi to spokoju .. Scren z tematu z forum ale chodzi mi dokładnie o ten błąd
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.
czyli jak się połącze to już przed naciśnięciem wybranej opcji bo tam są 2 opcje fleshowania te refirbish i coś jeszcze ja to właśnie drógie wybieram i mam wtedy zmienić na local tak? i wtedy będzie działać?
[ Dodano: 2010-01-04, 15:34 ] A moge zostawić♥ włączoną nokia PC-Suit
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.
ja powiem tak że jedynego sprawdzonego sposobu to nie ma, każdy przypadek trzeba inaczej rozwiązać. spróbuj tak jak ci napisałem, jak wykryje ci telefon zmien tryb na local i potem daj refurbrish
[ Dodano: 2010-01-04, 15:35 ]
siwiakpl wrote:A moge zostawić♥ włączoną nokia PC-Suit